Salut!
Eu am facut aceasta trecere de la 15 la 17 acum un an si jumatate, le dau dreptate celor care au scris mai sus.In primul rand te vor costa mai multi bani gumele(eu am 215/40/17) si diferenta de pret este destul de mare, apoi va trebui sa ai mare grija la soselele patriei orice groapa mai mare iti poate aduce si galme pe anvelopa si plangi dupa bani(asa am patit eu la inceput in prima luna dupa ce le-am montat am facut 2 galme din cauza gropilor din Bucuresti 😠 asa ca am fost nevoit sa schimb anvelopa, amandoua erau la aceiasi anvelopa!).
Din punct de vedere estetic arata foarte bine 😃 !Sfatul meu ar fi sa le schimbi numai daca nu o folosesti intensiv(eu merg mai rar cu ea), altfel e destul de aiurea pentru ca trebuie sa mergi incet sau chiar foarte incet cand ai de trecut peste linii de tramvai sau alte denivelari si te injura bizoni din spate, claxoane .....eu nu prea ii bag in seama !
Masina va fi mai rigida, te va zdrungina binisor insa tinuta de drum este mult imbunatatita!Asa cum am mai zis daca mergi foarte mult cu ea nu prea merita, iti va fi foarte greu, trebuie sa fii foarte atent de ex. eu am cam aceleasi trasee mereu cand merg pe un drum necunoscut merg mai incet si sunt foarte atent!
Uite si poze cu ea si vezi cum arata!
![](//s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)