Ma bucur ca am dat de acest site si as dorii daca se poate sa aflu parerile si sugestiile voastre despre masina ce o veti vedea in imaginile de mai jos....
Eu am un Opel Zafira 1.8 automatica , benzina din 2000 , insa e un model simplu fara un design special.
Am gasit pe internet un Opel Zafira OPC si m-a incintat foarte mult aspectul si prestatiile acestuia , precum si pretzul 12.000 €
Am fost sa o vad si sa fac o mica proba...la prima vedere pare totul in regula, dar sunt putin sceptic deoarece am luat tzeapa cu alte masini .
M-ar ajuta enorm parerile voastre...poate cineva a avut sau cunoaste bine acest model ......la ce anume trebuie sa fiu atent inainte de a o cumpara....ce probleme pot aparea la ele....consumul este exsagerat de mare daca merg normal ?
Mentionez ca are si gaz...masina are un motor 2000 benzina...turbo...din 2002.
Ar trebuii sau nu sa ma incumet la asa ceva ?
Eventual preturi de intretinere...
Sper sa primesc curind destule informatii pentru a ma putea decide.
Trebuie sa ma hotarasc intr-un timp destul de scurt ce masina achizitionez....pt ca dureaza foare mult pina monteaza comenzile pe ea.
Ahhh uitasem ...comenzile...adica acceleratie si fina la mina plus ambreaj motorizat.

in plus fatza de ceea ce vedeti in poze , mai are ....oglinzi cromate ca la M3...geamuri fumurii chiar si pe fatza dar nu prea accentuate.
Mentionez in plus...4 geamuri electrice, trapa electrica, cruise control, roti 17.
Va salut si astept cu nerabdare parerile si sugestiile voastre.