bondo
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Corsa
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Oct 2007
- Mesaj Privat
Salut! Sunt fericitul si totodata nefericitul posesor al unui Opel Corsa D 1.4 benzina.
Dupa numai o luna si 900km rulati a aparut o problema la partea electrica.
In timp ce mergeam a scazut relantiul la 500 rot/min. Am oprit pe dreapta si am constatat ca se aude un zgomot ciudat ca un tacanit in bord. Dupa numai cateva minute a inceput sa miroase a ars in habitaclu si a iesit fum prin gura de ventilatie din partea stanga.
Dupa 2 zile de service cei de la Opel nu stiu ce are
Daca stie cineva care ar putea fi problema PLEASE ADVICE.
In timp ce mergeam a scazut relantiul la 500 rot/min. Am oprit pe dreapta si am constatat ca se aude un zgomot ciudat ca un tacanit in bord. Dupa numai cateva minute a inceput sa miroase a ars in habitaclu si a iesit fum prin gura de ventilatie din partea stanga.
firmamav
- Mesaje scrise: 6
- Cont inregistrat: 06 Jul 2007
- Mesaj Privat
- iulian1971
- 7,067 mesaje
- din 21 Dec 2006
- Astra 2008 Z19DTH
- Ilfov
iulian1971
- Mesaje scrise: 7,067
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 21 Dec 2006
- Mesaj Privat
bondo a scris:Salut! Sunt fericitul si totodata nefericitul posesor al unui Opel Corsa D 1.4 benzina.
Salut.
Scoate capacul tabloului de sigurante, pune contactul si vezi ce releu tacane. Poti sa pui mana pe ele ca sa simti acel tacanit. Dupa ce identifici releul respectiv te uiti pe capacul tabloului sa vezi carei componente ii corespunde si verifici cap-coada acea componenta (fire, mufe, etc.).
- robytza
- 1,087 mesaje
- din 24 Jul 2007
- GT 2007
- Alta tara
robytza
- Mesaje scrise: 1,087
- Masina: GT 2007
- Cont inregistrat: 24 Jul 2007
- Mesaj Privat
- pif
- 1,312 mesaje
- din 04 Nov 2004
- Vectra 2001 z18xe
- Gaesti/Dambovita
pif
- Mesaje scrise: 1,312
- Masina: Vectra 2001 z18xe
- Cont inregistrat: 04 Nov 2004
- Mesaj Privat
bondo
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Corsa
- Cont inregistrat: 09 Oct 2007
- Mesaj Privat
Multumesc pentru ajutor.
Am fost cu masina la Opel si mi s-a spus ca de vina sunt ceasurile de bord (turometrul si cel de la combustibil). Ele scoteau acel tacanit.
S-au cam chinuit pana ce si-au dat seama. Oricum important este ca mi-au facut comanda de ceasuri si vor veni in 10 zile. Pana atunci voi merge asa.
Sper ca atunci cand vor veni ceasurile nu vor mai uita nimic sa-mi monteze pentru ca acum mi-au uitat un holsurub de la torpedou si trepida urat cand mergeam .
Asta e "Traim in Romania ............."
Am fost cu masina la Opel si mi s-a spus ca de vina sunt ceasurile de bord (turometrul si cel de la combustibil). Ele scoteau acel tacanit.
S-au cam chinuit pana ce si-au dat seama. Oricum important este ca mi-au facut comanda de ceasuri si vor veni in 10 zile. Pana atunci voi merge asa.
Sper ca atunci cand vor veni ceasurile nu vor mai uita nimic sa-mi monteze pentru ca acum mi-au uitat un holsurub de la torpedou si trepida urat cand mergeam .
Asta e "Traim in Romania ............."