Salutare. Recent (acum vreo 3 saptamani) mi s-a format o fisura in radiator (partea din plastic, sus exact unde se conecteaza un furtun gros), pe care am astupat-o cu poxipol si poxilina, si mai recent, azi dupamiaza am incercat sa mai "captusesc" fisura deoarece scapa apa, si am observat ca de la o fisura s-a rupt tot gatul acela de plastic, in care se prindea furtunul deci acum sunt in cautare de radiator. Un tovaras mecanic mi-a spus ca problema ar putea fi cauzata de termostatul de la apa care ar putea fi blocat pe inchis si asa s-ar fi marit presiunea in radiator si de aici fisura, si mi-a mai spus ca pentru a-l schimba trebuie data jos distributia. Intrebarea mea este cum pot verifica daca acel termostat este chiar blocat sau nu, am auzit ca e destul de scump si nici nu vreau sa ma apuc sa dau motoare jos si alte alea (mai am 3 zile pana imi ridic permisul "retinut" de la udriste si vreau sa ies la "plimbare"). Daca ma poate ajuta cineva cu informatii i-asi fi recunoscator (eventual si un radiator sh). Multumesc anticipat