bizonul
- Mesaje scrise: 0
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Sep 2007
- Mesaj Privat
Salut baieti, vreau sa achizitionez un Opel Omega 2.5 TD..Va rog daca se poate sa-mi spuneti si mie cate ceva despre aceasta masina, care sincer imi place enorm de mult..incepand de la dotari si pana la motorizare m-a facut sa "iubesc acest model.Masina este din 94, are motor si cutie automata schimbate in primavara 2006 de pe o Omega din 1999, proprietarul jura ca are 20.000 km + alte "maruntisuri" din fabrica.
Ceea ce ma roade pe mine este doar faptul ca nu stiu la ce sa ma astept de la masina.Cei cu care am vb pana acum mi-au spus ca este OK ca motorizare, fiabila dar as dorii sa aud cateva pareri de la cunoscatori
10x
Ceea ce ma roade pe mine este doar faptul ca nu stiu la ce sa ma astept de la masina.Cei cu care am vb pana acum mi-au spus ca este OK ca motorizare, fiabila dar as dorii sa aud cateva pareri de la cunoscatori
10x
- ccostras
- 714 mesaje
- din 21 Jan 2007
- Omega 2002 Y25DT
- Bacau
ccostras
- Mesaje scrise: 714
- Masina: Omega 2002 Y25DT
- Cont inregistrat: 21 Jan 2007
- Mesaj Privat
bizonul
- Masina:
- Mesaj Privat
- ciubiwrx
- **
- 129 mesaje
- din 13 Mai 2007
- Omega 2000 X25TD
- Alta tara
ciubiwrx
- Mesaje scrise: 129
- Masina: Omega 2000 X25TD
- Cont inregistrat: 13 Mai 2007
- Mesaj Privat
bizonul
- Masina:
- Mesaj Privat
- comnic5
- **
- 193 mesaje
- din 27 Jul 2006
- Omega 2001 y22dth
- Spania
comnic5
- Mesaje scrise: 193
- Masina: Omega 2001 y22dth
- Cont inregistrat: 27 Jul 2006
- Mesaj Privat
Din cate stiu eu motoarele de 2,5 de pe Omega sunt de BMW. Sunt convins ca duc multi km. Eu tocmai am achizitionat una de 2,2 (y22dth). Sunt foarte multumit. Am trecut la Omega de pe o Astra si e diferenta de la cer la pamant. Probleme apar intotdeauna la o masina, mai ales daca e SH.
P.S. Nu ca Astra nu ar fi fost o masina extraordinara. M-a servit mult timp si o va mai servi si pe nevasta-mea de acum incolo.
P.S. Nu ca Astra nu ar fi fost o masina extraordinara. M-a servit mult timp si o va mai servi si pe nevasta-mea de acum incolo.