Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Tigra
  3. Tigra A
  • mariuslca

• Mesaje scrise: 25
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 27 Mai 2007

• Mesaj Privat
Salutare

Pentru cei care nu stiu am o tigra 1.4 neagra .. frumoasa.
Vreau sa incep acest "proiect", prin schimbarea motorului. Navigand am vazut un filmulet cu o tigra argintie, motor c20let, dracoasa foc. Acum, de la filmulet pana la fapte banuiesc ca e distanta mare, asa ca daca exista cineva aici pe forum care poate sa-mi dea sfaturi si indicati este bine venit aici.

Acum, in afara de motor, cutia de viteze, sistem de franare, roti, evacuare, ce trebuie sa mai schimb ?

Multumesc.
  • cozmino

• Mesaje scrise: 992
  • Masina: Corsa 2014
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Mar 2007

• Mesaj Privat
Cum ti-am spus si pe YM, iti zic si aici : Nu Merita !
Acelasi lucru il aveam si eu in cap insa costurile acestei operatiuni sunt mult prea mari .
Mai bine mergi in Germania si cumperi una gata facuta(5-6000 euro) daca tii neaparat sa ai un C20LET pe Tigra sau cumperi un Bertone Turbo 😛 (te va costa mai putin decat sa modifici Tigra).

Link foarte util mai jos, aici gasesti cam tot ce ai nevoie pentru a face aceasta operatiune , dar repet, facand un scurt calcul iti vei da seama ca numai piesele te vor costa o avere. Nu mai discut de manopera, unde daca nu vei gasi un service/mecanic priceput vei avea mari dureri de cap . Si nu in ultimul rand problema cu RAR-ul , avand in vedere ca acest motor(C20LET) nu a fost montat din fabrica pe Tigra si cresterea de putere depaseste cu mult cei 40% admisi de RAR va trebui sa se faca omologare individuala care va implica, la fel, costuri foarte ridicate .

http://www.mathijssentechnics.nl/
Skip ads

1. Home
  2. Opel Tigra
  3. Tigra A

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață