cristi30
- Mesaje scrise: 74
- Masina: Astra 2007 Z17DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Jul 2006
- Mesaj Privat
Salut!
Am si eu o problema, am curatat luneta zilele trecute si am vazut ca am praf si dare cred de la condensul facut pe luneta in dreptul stopului de frana central.
Am vazut ca are o rama neagra pusa intre luneta si rama interioara, aveti idee acea rama se scoate usor, si daca "da" cum se scoate?; sau trebuie desfacuta toata rama haionului (lucru pe care nu am chef sa il fac ca nu merita deranjul)
Multumesc anticipat!
Am si eu o problema, am curatat luneta zilele trecute si am vazut ca am praf si dare cred de la condensul facut pe luneta in dreptul stopului de frana central.
Am vazut ca are o rama neagra pusa intre luneta si rama interioara, aveti idee acea rama se scoate usor, si daca "da" cum se scoate?; sau trebuie desfacuta toata rama haionului (lucru pe care nu am chef sa il fac ca nu merita deranjul)
Multumesc anticipat!
cristi30
- Mesaj Privat
- djtaotao
- 1,677 mesaje
- din 18 Jul 2007
- Sibiu
djtaotao
- Mesaje scrise: 1,677
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Jul 2007
- Mesaj Privat
Da. Din pacate pt a avea acces in acea zona trebuie sa desfaci capitonajul superior al haionului. A trebuit sa umblu si eu acolo pt a repara stopul central. Dupa ce desfaci suruburile cu cap torx (inclusiv cele 2 suruburi de la imbinarea cu capitonajul inferior), capitonajul trebuie declipsat cu atentie pt a nu crapa (sunt tare crapacioase si clipsurile si suportii capitonajului). Trebuie indemanare, atentie si rabdare.
Succes!
Succes!
cristi30
- Mesaj Privat