Vin 30 Jan, 2009 7:56 pm
@Kmc0smin sunt in dilema deocamdata.Inca nu stiu ce sa aleg intre BMW 318i e46(facelift,143 CP) si Omega 2.2 16v benzina.
Ca dotari aleg Omega fara sa stau pe ganduri(xenon,tapiserie piele,dublu climatronic,navigatie),dar ca intretinere(cel putin consumul) as alege BMW.
Din cate am vazut pe la colegii de pe forum Omega consuma cam 8-9% extraurban,iar BMW consuma cam 7-8 extraurban.
M-am urcat intr-un Omega ca cel negru care l-am posat eu.A fost prima data cand m-am urcat intr-un Omega B si am ramas uimit de spatiul din interior,de dotari(navigatie,tapiserie piele,xenon,webasto etc.).Sincer nu imi mai venea sa ma dau jos din ea dar...asta e ...poate intr-o zi(sper cat de curand) sa am si eu Omega mea 😳 .
Multi de varsta mea ar alege BMW 318/320i e46,Audi A4 sau stiu eu ce alte masini,dar eu nu sunt ca altii.Nu imi place sa am ce are toata luma,nu imi place sa fac ce face toata lumea.
Omega este o masina destul de rar intalnita pe strazile din Romania.Am fost,sunt,si voi fi pentru toata viata un fan al acestei masini.Numai bine.