viorelb
- Mesaje scrise: 92
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Apr 2005
- Mesaj Privat
Am auzit ca pe drumul Deva-Arad sunt multe lucrari si as vrea sa folosesc o ruta ocolitoare pentru iesirea din tara (in perioada 17-18 august): Bucuresti-Craiova-Drobeta-Caransebes-Timisoara. As vrea sa stiu daca acest drum se poate face fara probleme intr-o zi (lucrari, semafoare, camioane multe...), deci daca aveti ceva informatii recente acestea sunt bine-venite. As vrea sa raman noaptea in zona Lugoj (inainte sau dupa), poate stiti de asemenea pe unde ma pot caza o noapte in mod decent.
- cristian_
- **
- 248 mesaje
- din 13 Nov 2006
- Astra 2001 y17dt
- Bucuresti
cristian_
- Mesaje scrise: 248
- Masina: Astra 2001 y17dt
- Cont inregistrat: 13 Nov 2006
- Mesaj Privat
- Gabi.B.HD
- 3,437 mesaje
- din 15 Mai 2007
- Astra 2011 A16XER
- Hunedoara
Gabi.B.HD
- Mesaje scrise: 3,437
- Masina: Astra 2011 A16XER
- Cont inregistrat: 15 Mai 2007
- Mesaj Privat
- xflo
- **
- 128 mesaje
- din 20 Aug 2006
- Timis
xflo
- Mesaje scrise: 128
- Masina:
- Cont inregistrat: 20 Aug 2006
- Mesaj Privat
Pe Deva - Arad e OK, sunt doar 1 sau 2 semafoare. Per ansamblu, sunt doar vreo cativa km mai rai, in rest e foarte bun.
Pe Orsova - Caransebes, in schimb, sunt mult mai multi km stricati. Faci 3h si inghiti mult praf. Apoi, Lugoj - Timisoara, are portiuni reparate, dar are si multe suprize (gropi, praguri).
De aglomerate, ambele sunt cam la fel de pline de TIR-uri, autobuze, tractoare, etc, dar una peste alta iti recomand Deva-Arad.
L.E.: am uitat sa-ti zic de Sibiu - Brasov, sunt 32 de semafoare si faci alte 3h. E mult mai bine sa mergi Sibiu - Sighisoara - Brasov, faci vreo 50km in plus dar castigi 30-60minute si multi nervi
Cat despre cazare in zona, spre rusinea mea nu stiu sa-ti recomand nimic fain in zona Lugoj Dar oricum zona nu e prea pitoreasca, si mai ai 60km pana la Timisoara, iar in Timisoara, cred ca te descurci
Pe Orsova - Caransebes, in schimb, sunt mult mai multi km stricati. Faci 3h si inghiti mult praf. Apoi, Lugoj - Timisoara, are portiuni reparate, dar are si multe suprize (gropi, praguri).
De aglomerate, ambele sunt cam la fel de pline de TIR-uri, autobuze, tractoare, etc, dar una peste alta iti recomand Deva-Arad.
L.E.: am uitat sa-ti zic de Sibiu - Brasov, sunt 32 de semafoare si faci alte 3h. E mult mai bine sa mergi Sibiu - Sighisoara - Brasov, faci vreo 50km in plus dar castigi 30-60minute si multi nervi
Cat despre cazare in zona, spre rusinea mea nu stiu sa-ti recomand nimic fain in zona Lugoj Dar oricum zona nu e prea pitoreasca, si mai ai 60km pana la Timisoara, iar in Timisoara, cred ca te descurci
viorelb
- Mesaje scrise: 92
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 07 Apr 2005
- Mesaj Privat
- l_stoian79
- 601 mesaje
- din 08 Mai 2006
- Astra 2006 Z14XEP
- Timisoara
l_stoian79