- 02tes
- OP
- 591 mesaje
- din 27 Oct 2008
- Astra 2003 z17dtl
- Bucuresti
02tes
- Mesaje scrise: 591
- Masina: Astra 2003 z17dtl
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Oct 2008
- Mesaj Privat
1 Mai il petrec la Felix.
anul trecut ( fiind si prima data la Felix) am plecat spre Felix din Bucuresti prin Valea Oltului- Sibiu -Deva si am facut dreapta la iesire spre Oradea. probleme am avut intre Deva si Oradea unde tot trasseul era plin de gropi...
la intoarcere am luat-o prin Cluj-Sebes si retur prin Sibiu-Valea Oltului.. aici carosabilul este foarte bun .
in acest an plec din nou. ambele trasee sunt foarte frumoase si pitoresti . as relua acelasi traseu , dar :
intre Deva si Oradea s-a facut ceva cu carosabilul ? mai sunt gropi?
ce pareri aveti ? alte trasee mai exista? mai scurt ?mai lung?
multumesc
anul trecut ( fiind si prima data la Felix) am plecat spre Felix din Bucuresti prin Valea Oltului- Sibiu -Deva si am facut dreapta la iesire spre Oradea. probleme am avut intre Deva si Oradea unde tot trasseul era plin de gropi...
la intoarcere am luat-o prin Cluj-Sebes si retur prin Sibiu-Valea Oltului.. aici carosabilul este foarte bun .
in acest an plec din nou. ambele trasee sunt foarte frumoase si pitoresti . as relua acelasi traseu , dar :
intre Deva si Oradea s-a facut ceva cu carosabilul ? mai sunt gropi?
ce pareri aveti ? alte trasee mai exista? mai scurt ?mai lung?
multumesc
- 02tes
- OP
- 591 mesaje
- din 27 Oct 2008
- Astra 2003 z17dtl
- Bucuresti
02tes
- Mesaj Privat
iuliu
- Mesaje scrise: 94
- Masina: Astra 2005
- Cont inregistrat: 27 Sep 2009
- Mesaj Privat
- indy
- 1,087 mesaje
- din 22 Feb 2007
- Astra 2007 Z17DTL
- Bucuresti
indy
- Mesaje scrise: 1,087
- Masina: Astra 2007 Z17DTL
- Cont inregistrat: 22 Feb 2007
- Mesaj Privat
- 02tes
- OP
- 591 mesaje
- din 27 Oct 2008
- Astra 2003 z17dtl
- Bucuresti
02tes
- Mesaj Privat
- adidi
- **
- 123 mesaje
- din 04 Oct 2007
- Vectra 2001 z18xe
- Bucuresti
adidi
- Mesaje scrise: 123
- Masina: Vectra 2001 z18xe
- Cont inregistrat: 04 Oct 2007
- Mesaj Privat
- 02tes
- OP
- 591 mesaje
- din 27 Oct 2008
- Astra 2003 z17dtl
- Bucuresti
02tes
- Mesaj Privat
- pojandragos
- **
- 110 mesaje
- din 24 Apr 2009
- Vectra 2008 Z19DTH
- Constanta
pojandragos
- Mesaje scrise: 110
- Masina: Vectra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 24 Apr 2009
- Mesaj Privat
Portiunea aia de la Brasov la Targu Mures este foarte frumoasa, si nu foarte aglomerata. Eu merg des pe portiunea asta, cand vin/merg la parinti in Ardeal. Dar este adevarat ca eu plec dimineata din Aiud, merg pe la TG Mures, Sighisoara, Brasov Ploiesti Constanta si este aglomerat pe portiunea Brasov Ploiesti (Valea Prahovei) dar poti sa mergi si pe Cheia. Este adevarat ca nu ma grabesc prea tare.
- hot
- 835 mesaje
- din 29 Jul 2007
- Vectra 2007 Z-1.9-DT
- Botosani
hot
- Mesaje scrise: 835
- Masina: Vectra 2007 Z-1.9-DT
- Cont inregistrat: 29 Jul 2007
- Mesaj Privat
- 02tes
- OP
- 591 mesaje
- din 27 Oct 2008
- Astra 2003 z17dtl
- Bucuresti
02tes
- Mesaj Privat
pojandragos:
multumesc de traseu .am plecat pe pitesti-sibiu-deva-oradea. am venit pe cluj-sibiu-pitesti-bucuresti.
cred ca pe cluj este cel mai bun traseu pentru bucuresteni.si cel mai frumos este pe la tg. mures.
hot:
am stat in baile felix la hotel TERMAL si a avut si piscina proprie. nu prea am umblat in statiune ... 2 zile am fost in ungaria . o zi la un zoo super in orasul nyiregyhaza. la apoximativ 140 km de oradea. SUPEEEER. frumos tare . nu am crezut vre-o data sa vad unele speci de animale pe viu . am fost mai impresionat eu decit cel mic... cine are ocazia , nu va regreta daca merge acolo. o zi am fost la cumparaturi in ungaria.. in statiune am iesit foarte putin deoarece aveam de toate la hotel si eram si obositi dupa drumuri...
cred ca daca ai trimite un pm unuia din oradea ar trebui sa stie ce si cum...baile felix sunt la 8 km de oradea.
imi pare rau , dar atit iti pot spune despre acest subiect
multumesc de traseu .am plecat pe pitesti-sibiu-deva-oradea. am venit pe cluj-sibiu-pitesti-bucuresti.
cred ca pe cluj este cel mai bun traseu pentru bucuresteni.si cel mai frumos este pe la tg. mures.
hot:
am stat in baile felix la hotel TERMAL si a avut si piscina proprie. nu prea am umblat in statiune ... 2 zile am fost in ungaria . o zi la un zoo super in orasul nyiregyhaza. la apoximativ 140 km de oradea. SUPEEEER. frumos tare . nu am crezut vre-o data sa vad unele speci de animale pe viu . am fost mai impresionat eu decit cel mic... cine are ocazia , nu va regreta daca merge acolo. o zi am fost la cumparaturi in ungaria.. in statiune am iesit foarte putin deoarece aveam de toate la hotel si eram si obositi dupa drumuri...
cred ca daca ai trimite un pm unuia din oradea ar trebui sa stie ce si cum...baile felix sunt la 8 km de oradea.
imi pare rau , dar atit iti pot spune despre acest subiect