YO2LOV2
- Mesaje scrise: 11
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Aug 2007
- Mesaj Privat
Cyclops- Suspendat
- 243 mesaje
- din 22 Jan 2007
- Manta 1977 16N
- Bucuresti
Cyclops- Mesaje scrise: 243
- Masina: Manta 1977 16N
- Cont inregistrat: 22 Jan 2007
- Mesaj Privat
pmi
- Mesaje scrise: 95
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 03 Apr 2006
- Mesaj Privat
Presupun ca mergi pe traseul A1 - A2. La orice ora, intrarea in Bucuresti inseamna cartierul Militari pana la M. Politehnica. Apoi trebuie sa ajungi la marea intersectie Razoare. Mergi pe sos. Pandurilor, pe langa spitalul de urologie Panduri. Cobori pe langa Palatul Parlamentului, pe 13 Septembrie, putin pe Libertatii, intersectia cu George Cosbuc, apoi spre piata Libertatii. De acolo, tot inainte pe b-dul Marasesti, apoi pasaj Marasesti, Calea Dudesti, Camil Ressu, Theodor Pallady si ai ajuns la A2.
Succes
Succes
pmi
- Mesaje scrise: 95
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 03 Apr 2006
- Mesaj Privat
- bogdanene
- 695 mesaje
- din 11 Nov 2005
- Astra 2001 Y 20 DTH
- Buzau
bogdanene
- Mesaje scrise: 695
- Masina: Astra 2001 Y 20 DTH
- Cont inregistrat: 11 Nov 2005
- Mesaj Privat
- LEXXX
- 1,019 mesaje
- din 25 Jan 2005
- Astra 2004 Z18XE
- Bucuresti
LEXXX
- Mesaje scrise: 1,019
- Masina: Astra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 25 Jan 2005
- Mesaj Privat
Cyclops- Suspendat
- 243 mesaje
- din 22 Jan 2007
- Manta 1977 16N
- Bucuresti
Cyclops- Mesaje scrise: 243
- Masina: Manta 1977 16N
- Cont inregistrat: 22 Jan 2007
- Mesaj Privat
Detalii suplimentare la mesajul meu anterior:
Intrare in Bucuresti: Cartier Militari. De Aici se merge drept pana la APACA, drept mai departe pana la Leu (statuie), drept "in jos" pana la Dambovitza (pod Cotroceni), se face dreapta si se merge pe cheiul Dambovitzeipana la unirii unde se ocolesc prin dreapta fantanile si parcul.. si se merge mai departe pe cheiul dambovitzei pana la pasaj Marasesti, mai departe pe cheiul garlii pana la Timpuri noi, mai departe pana la Vacaresti, mai departe pana Targ Vitan (Autovit) si mai departe pana la Centura Bucuresti.. unde se face stanga (se traverseaza dambovitza) si sunt indicatoare mari care te indruma spre autostrada . e posibil sa fie mai lung decat traseul indicat de pmi, dar ai dambovitza ca reper majoritatea traseului
Intrare in Bucuresti: Cartier Militari. De Aici se merge drept pana la APACA, drept mai departe pana la Leu (statuie), drept "in jos" pana la Dambovitza (pod Cotroceni), se face dreapta si se merge pe cheiul Dambovitzeipana la unirii unde se ocolesc prin dreapta fantanile si parcul.. si se merge mai departe pe cheiul dambovitzei pana la pasaj Marasesti, mai departe pe cheiul garlii pana la Timpuri noi, mai departe pana la Vacaresti, mai departe pana Targ Vitan (Autovit) si mai departe pana la Centura Bucuresti.. unde se face stanga (se traverseaza dambovitza) si sunt indicatoare mari care te indruma spre autostrada . e posibil sa fie mai lung decat traseul indicat de pmi, dar ai dambovitza ca reper majoritatea traseului
- DB77AAA
- 6,682 mesaje
- din 19 Jan 2007
- Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Dambovita
DB77AAA
- Mesaje scrise: 6,682
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Cont inregistrat: 19 Jan 2007
- Mesaj Privat
- NATS
- **
- 203 mesaje
- din 02 Mai 2006
- Vectra 2003 Y20DTH
- Bucuresti
NATS
- Mesaje scrise: 203
- Masina: Vectra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 02 Mai 2006
- Mesaj Privat
YO2LOV2
- Mesaje scrise: 11
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 03 Aug 2007
- Mesaj Privat
Salut
se pare ca ieri (fiind 13) am avut numai ghinioane ,am comandat ceva pt masina (taler arc spate) si mi-a venit altceva ,cand m-am uitat pe sub masina toba erea destul de ruginita ,am comandat una dar cand sa o schimb nu a vrut sa iese decat cu dalta si aseara bineinteles ca nici Pc-ul n-a mai mers(s-a dus Hdd-ul).In sfarsit astazi am reusit sa citesc mesajele ,multumesc pentru cei care mi-au raspuns. Acum am luat harta Buc.sa ma edific , mi-ati fost de mare ajutor
multumesc inca odata , va povestesc cand ma intorc.
se pare ca ieri (fiind 13) am avut numai ghinioane ,am comandat ceva pt masina (taler arc spate) si mi-a venit altceva ,cand m-am uitat pe sub masina toba erea destul de ruginita ,am comandat una dar cand sa o schimb nu a vrut sa iese decat cu dalta si aseara bineinteles ca nici Pc-ul n-a mai mers(s-a dus Hdd-ul).In sfarsit astazi am reusit sa citesc mesajele ,multumesc pentru cei care mi-au raspuns. Acum am luat harta Buc.sa ma edific , mi-ati fost de mare ajutor
multumesc inca odata , va povestesc cand ma intorc.
- zafira 2.0 automatic
- 1,031 mesaje
- din 15 Nov 2005
- Zafira 2003 y20dth
- Bucuresti
zafira 2.0 automatic
- Mesaje scrise: 1,031
- Masina: Zafira 2003 y20dth
- Cont inregistrat: 15 Nov 2005
- Mesaj Privat