- vtodan
- OP
- 186 mesaje
- din 06 Aug 2008
- Vectra 2002 Z18XE
- Bihor
vtodan
- Mesaje scrise: 186
- Masina: Vectra 2002 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Aug 2008
- Mesaj Privat
Salut !
Is si eu de 2 zile membru pe acest forum si deja va bombardez cu problemele mele.
Am doua probleme, una cu inchiderea usii din partea stanga fata. Cand inchid usa, se aude un zgomot ca si cum ar agataceva, ma gandeam ca ar putea sa fie opritorul. Normal cand deschizi usa are trei pozitii de deschidere si anume: prima cand deschizi usa doar pe un sfert, a doua cand se deschide sa zicem normal(sa poti iesi din masina) si ultima cand nu se mai deschide mai tare cand ajungi in punctul ala. La mine se intampla cand incerc sa inchid usa din pozitia a doua, faza ii ca atunci cand o deschid nu se aude nimik, nici un zgomot, doar cand vreau sa o inchid.
Ar fi super daca as stii care ii problema in aceasta privinta.
Mersi mult !
Is si eu de 2 zile membru pe acest forum si deja va bombardez cu problemele mele.
Am doua probleme, una cu inchiderea usii din partea stanga fata. Cand inchid usa, se aude un zgomot ca si cum ar agataceva, ma gandeam ca ar putea sa fie opritorul. Normal cand deschizi usa are trei pozitii de deschidere si anume: prima cand deschizi usa doar pe un sfert, a doua cand se deschide sa zicem normal(sa poti iesi din masina) si ultima cand nu se mai deschide mai tare cand ajungi in punctul ala. La mine se intampla cand incerc sa inchid usa din pozitia a doua, faza ii ca atunci cand o deschid nu se aude nimik, nici un zgomot, doar cand vreau sa o inchid.
Ar fi super daca as stii care ii problema in aceasta privinta.
Mersi mult !
- gevolleyball
- **
- 105 mesaje
- din 10 Jul 2007
- Vectra 2002 Y22DTR
- Maramures
gevolleyball
- Mesaje scrise: 105
- Masina: Vectra 2002 Y22DTR
- Cont inregistrat: 10 Jul 2007
- Mesaj Privat
- octav13
- 2,057 mesaje
- din 17 Nov 2006
- Vectra 2003 y 22 dtr
- Teleorman
octav13
- Mesaje scrise: 2,057
- Masina: Vectra 2003 y 22 dtr
- Cont inregistrat: 17 Nov 2006
- Mesaj Privat
- gevolleyball
- **
- 105 mesaje
- din 10 Jul 2007
- Vectra 2002 Y22DTR
- Maramures
gevolleyball
- Mesaje scrise: 105
- Masina: Vectra 2002 Y22DTR
- Cont inregistrat: 10 Jul 2007
- Mesaj Privat
vgv21
- Mesaje scrise: 92
- Masina: Vectra 1997 x16xel
- Cont inregistrat: 15 Nov 2007
- Mesaj Privat
Am un vecin cu un Tigra, i-a pus vaselina si tot facea zgomot. E vorba de boltul care leaga tija ce iese din usa de stalpul masinii. A luat unul de la bulgari cu un euro sau asa ceva si i-a inchis gura. Se pare ca se da si separat, dar numai second hand. Am sa-l intreb mai exact si am sa postez. Oricum, il stiam toti cand venea acasa.
sebik
- Mesaje scrise: 11
- Masina: Vectra 1994
- Cont inregistrat: 28 Mai 2008
- Mesaj Privat
salutare.....vtodan daca ai fost atent...gevolleyball ti-a dat 2 sugestii.....una ieftina si fara prea mult efort si una mai complicata.....daca ai incercat prima varianta (cu vaselina ceea ce nu ai de pierdut nimic) si vezi ca degeaba dupa ce s-a intins vaselina bine....aplica a doua varianta ca sa fii sigur ca scapi de belea....bafta.....
McKussic
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Vectra 2001
- Cont inregistrat: 01 Sep 2008
- Mesaj Privat
am si eu aceiasi problema.. suna destul de tare.. usa dreapta fata.. la toate 3 pozitii suna. deajuns de tare si ff inervant pt mine am facut rost de 2 spreiuri.. 1 de curatzat praf iar unul un fel de ulei wart sau ceva de genu nu stiu sigur denumirea.. in fine.. tot suna ma gandeam sa skimb opritoru:D
marius87
- Mesaje scrise: 54
- Cont inregistrat: 20 Nov 2007
- Mesaj Privat
- nila04rrw
- **
- 177 mesaje
- din 01 Oct 2008
- Vectra 1996 X16SZR
- Dambovita
nila04rrw
- Mesaje scrise: 177
- Masina: Vectra 1996 X16SZR
- Cont inregistrat: 01 Oct 2008
- Mesaj Privat
- vtodan
- OP
- 186 mesaje
- din 06 Aug 2008
- Vectra 2002 Z18XE
- Bihor
vtodan
- Mesaje scrise: 186
- Masina: Vectra 2002 Z18XE
- Cont inregistrat: 06 Aug 2008
- Mesaj Privat
McKussic
- Mesaje scrise: 39
- Cont inregistrat: 01 Sep 2008
- Mesaj Privat
asa ziceam si eu inlocuire.. dar.. i cam costisitor.. sa zic un 50 ron la servici pt meserias.. inca 115 Ron pe bucata am .. gasit mai eftin un pic
;D dar e bine sa le schimbi la ambele usi.. problema aceasta se manifesta mai mult la usile care sunt pe fatza ca is supuse mai mult timp efortului(Deschis - Inchis) undeva la 300 roni se ridica cheltuiala
;D dar e bine sa le schimbi la ambele usi.. problema aceasta se manifesta mai mult la usile care sunt pe fatza ca is supuse mai mult timp efortului(Deschis - Inchis) undeva la 300 roni se ridica cheltuiala
- blue_maniak
- 940 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2004 Z18XE
- Cluj
blue_maniak
- Mesaje scrise: 940
- Masina: Vectra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat