Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • scosmyn

• Mesaje scrise: 304
  • Masina: Astra 2005 Z16XEP
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 26 Mar 2018

• Mesaj Privat
Salut!
Știu ca sunt n discuții despre asta dar am și eu o întrebare , recomandă cineva site ul ăsta?
https://www.epiesa.ro/capac-...oprdt-5101864.htm

N am comandat niciodată de aici.. și vreau doar original GM. Mi se pare cel mai ok la preț.

MODEL: Astra 2005
MOTOR: Z16XEP
Skip ads

• Mr.Opel

• Mesaje scrise: 2,446
  • Masina: Astra G Caravan 2001 Y17DT
  • Status: Online
  • Cont inregistrat: 15 Apr 2004

• Mesaj Privat
Mai demult comandam doar de la ei și nu am avut nimic de reproșat.
De ceva timp au prețuri (uneori semnificativ) mai mari ca alții așa că my go-to site acum e autokarma.

Întreabă de preț și la un dealer Opel, s-ar putea să ai noroc.
  • scosmyn

• Mesaj Privat
Din păcate nu cunosc pe nimeni care să aducă piese de la ei.. la omul care îmi aduce mereu piese de mașini costă 11 milioane , pe revizie shop 950 , am mai găsit un site de dezmembrări din Bragadiru pe net la 780 lei cu tot cu transport , original GM nou , pare ok dar nu știu exact când ar ajunge , mi a spus ceva de sâmbătă..
Pe auto karma nu l am găsit original GM din păcate ..
Dacă cunoaște cineva de aici pe cineva anume îmi poate lăsa mesaj și mie , dacă e voie aici dacă nu în privat.
Vă mulțumesc 😊

Uitați aici ce am găsit la un preț ok https://www.opeldezmembrari....284-24440090.html

Daca a mai comanat cineva de la ei poate sa scrie aici.

Ultima modificare făcută de scosmyn la Mar 11 Mar, 2025 3:11 pm
  • Mr.Opel

• Mesaje scrise: 2,446
  • Masina: Astra G Caravan 2001 Y17DT
  • Status: Online
  • Cont inregistrat: 15 Apr 2004

• Mesaj Privat
Recomandările sunt permise, ofertele nu.

Întreabă și la cea mai apropiată reprezentanță Opel și dacă nu ai succes, ia de pe epiesa.

De ce insiști pe original? Ai avut ghinion cu aftermarket? Daca da, cu ce producător?
  • scosmyn

• Mesaj Privat
Nu prea m-aș risca să pun aftermarket , nici n am auzit de o firmă anume de care să fiu sigur ca funcționează ok.. am găsit la cineva pe Olx la 340 de lei parcă un capac fabricat în Polonia dar nu mai rețin ce marcă era. Omul zicea ca pune de ani de zile marca respectivă , dar cine are încredere , omul sa și vândă marfa ar spune orice 😊)
Așa pe original știu ca stau liniștit , acum merg în Ploiești și întreb direct în magazin la
Auto karma , pe site erau doar aftermarket.
Totuși aștept și altceva în afară de original,dacă aud de o marcă anume ca au pus-o mai mulți băieți pun și eu , mi a mai spus cineva de Febi ca e firma germană dar mna..
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 7,131
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Mr.Opel a scris:Mai demult comandam doar de la ei și nu am avut nimic de reproșat.
De ceva timp au prețuri (uneori semnificativ) mai mari ca alții ...

Întreabă de preț și la un dealer Opel, s-ar putea să ai noroc.

Subscriu...s-au cam dus pe prețuri...totuși mai găsești și chestii interesante la preț, dacă cauți atent...
Ia dela ei, dacă sunt probleme, îl dai retur...observ că e un preț bun comparativ cu ce ai mai găsit...
  • scosmyn

• Mesaj Privat
Chiar acum am ieșit de la auto karma , 1350 lei 😊)
A pus cineva Febi ? Mi au spus mai multe persoane ca Sunt piese originale (din Germania) care sunt ambalate de către cei de la febi. Inclusiv băiatul de la auto karma , dar totuși nu vreau să risc , aștept păreri.
Nu știu, nu mi vine să dau 8-9-10 milioane pe un capac , dacă există ceva asemănător.
Problema asta e de mult știută pe astea H , voi ce marcă ați pus și v-a ținut ?
  • corsablue

• Mesaje scrise: 2,955
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 18 Feb 2008

• Mesaj Privat
@scosmyn ai primit 2 ( două) recomandări să cumperi de la epiesa. Deci?
Oricum titlul nu bate cu subiectul... Observ că tu de fapt vrei o sursă pentru capac de calitate originală la preț de praștie, NU vei găsi pentru că nu există ce vrei tu.
Magazinele au aceeași sursă de aprovizionare ( producătorul piesei) diferă lanțul de circulație al pieselor, așadar este firesc să fie prețuri apropiate valoric.
Cei cu parc de dezmembrări știu prețul de nou al pieselor vândute. Crezi că face careva muncă patriotică? Să vândă cu trei lei o piesă?
Am cumpărat de mai multe ori de la epiesa, dacă contează asta.
P. S. Unele repere/piese NU se cumpără de la dezmembrări.
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 7,131
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Bine zis.
  • scosmyn

• Mesaj Privat
@corsablue am uitat să specific ieri după amiază ca m-au sunat de la epiesa și mi au spus ca nu l mai au in stoc.
Cel pus de mine in primul comentariu mi au spus ca nu se potriveste. Deci era ok la preț zic și mult mai realist 800 de lei.
Am comandat de la revizie shop , preț 950 transport gratuit. N am modificat eu titlul , eu am pus altceva , după părerea mea nu e preț de ‘prastie’ doar întrebam dacă sunt alternative mai bune , ca am tot căutat și recomanda lumea inclusiv fai , nty Polonia. Eu zic ca sunt binevenite aceste discuții pentru buzunarul nostru , fiecare are calculele lui și știe cât a băgat în mașina.
  • scosmyn

• Mesaj Privat
Am schimbat-o zilele trecute , am cumpărat de pe revizie shop preț 950 lei , nu mă gândeam ca se va simții o așa diferență la mersul mașinii. Merge mult mai bine mașina decât înainte , nu mai smucește așa în primele 2 trepte.
  • jE

• Mesaje scrise: 8,414
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 04 Jun 2006

• Mesaj Privat
Cand cautati o piesa e bine sa aveti mai multe oferte
epiesa, autokarma, revizieopel, autoa, unixauto sunt doar cateva dintre magazinele online unde va puteti uita.
Si vedeti unde gasiti cel mai bun pret
  • scosmyn

• Mesaj Privat
Asta am încercat să fac , să caut cea mai convenabilă ofertă. La Eka trust costă capacul ăla 24 de milioane 😊)
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR