Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Corsa
  3. Corsa E
  • Daniel T

• Mesaje scrise: 40
  • Masina: Corsa 2017
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 23 Feb 2020

• Mesaj Privat
Salutare,

Cand schimb treaptele de viteza simt o rezistenta pentru a finaliza schimbarea, in special la treapta 1 sau 2, cand cateodata efectiv nu-mi intra, se opreste la jumatatea cursei si trebuie sa o dau iar pe neutru si sa incerc din nou, sau sa imping mai tare.

Am fost la un service si schimbat kit-ul de ambreiaj + ulei de transmisie si s-au uitat care ar putea fi problema, eu banuind timoneria dar a fost in regula, cel mai probabil sugerand a fi cutia de viteze, dar ei nu se ocupa de reconditionat asa ceva.

Prin urmare, ce sugestii imi dati in legatura cu reconditionat cutie de viteze pentru aceasta masina? Sau ce altceva sa fac?

Opel Corsa E 2017 1.4 benzina 90CP manuala 5 trepte - 104,000 km
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 7,007
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Nu știm ce cutie ai...sunt mai multe variante...doar cu VIN ne putem lămuri...
Ar trebui să dai mai multe detalii...face figuri tot timpul, chiar și la cald sau doar la rece?
  • Daniel T

• Mesaje scrise: 40
  • Masina: Corsa 2017
  • Cont inregistrat: 23 Feb 2020

• Mesaj Privat
codul VIN: W0L0XEP68H4067808

si la rece si la cald, si in mers si cand stationez
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 7,007
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Cv este F17...una dintre cele mai fiabile dela Opel/GM(este motivul ptr care a fost montată timp de 30 ani pe diverse modele și motorizări) și a demonstrat!)...e destul de ciudat...probabil ai avut ghinion...
Eu m-aș adresa lui @dancuciureanu(îi găsești numarul pe-aici, pe forum, sunteți concitadini), sigur te rezolvă cumva: ori schimbare, ori recondiționare, știe el mai bine.
Problema, în general cu cv(manuale sau automatice), este că cine-și bagă nasul în ele trebuie să știe exact ce face, altfel iese lucru de k.k.o...
Skip ads

1. Home
  2. Opel Corsa
  3. Corsa E

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR