Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra H
  • GoreAlGore

• Mesaje scrise: 79
  • Masina: Astra 2008 Z18xer
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Jan 2020

• Mesaj Privat
Buna ziua
Am cumparat de la epiesa kitul ambreiaj pt astra H Z18XER (placa de presiune, disc, rulment) si rulmentul a fost prost.
Nu prost, trebuie inventat un nou cuvant, ca `prost` nu e indeajuns pentru a descrie starea sa.
Nu am putut nici macar face aerisirea la ambreiaj.
Nici la U650 n-am intampinat rezistenta aia la pedala ambreiaj cand am incercat sa aerisesc ambreiajul.
Data jos din nou cutia, pus rulment Sachs( originalul cred ca tot Sachs era, pe placa scria GM si Sachs), si acum e ok, dar munca dubla, pret dublul.
Plus ca rulmentul din kitul Luk era din plastic, cu calea de lichid din plastic).
Deci: Nu luati kit ambreiaj Luk, cel putin rulmentul e DEZASTRU!
Sper ca macar placa si discul sa ma tina.
Numai bine!

MODEL: Astra 2008
MOTOR: Z18xer
Skip ads

• GoreAlGore

• Mesaj Privat
Buna ziua
Mi-am amintit de 1 alternator cumparat de la epiesa, care nu baga decat 13.5V, DENSO.
O gramada de bani, si...13.5V.
Magazinul asta cred ca vinde rebuturi, la chestii care depasesc 1 surub sau 1 bidon de ulei, asta am observat eu, pe pielea, mea, nu din povesti!
  • corsablue

• Mesaje scrise: 2,869
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 18 Feb 2008

• Mesaj Privat
Sună trist ce scrii tu, dar ei nu produc. Au contracte cu furnizori ca și alte magazine / service-uri.
Cred că poți face o reclamație pentru rulment către Luk pe site-ul lor direct, cutiile pieselor le mai ai? Pe ele sunt niște coduri și se poate urmări traseul...
Nu cred că se întâmplă ceva notabil după ce reclami, dar le poți transmite direct toată "satisfacția" pentru calitatea ireproșabilă.
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 6,959
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
e-piesa au multe chinezării sub acoperire europeană(deobicei poloneză) ieftine, unele bunicele, altele pocnitori, dar au și piese normale, dar nu chiar ieftine...acum depinde de client alegerea, dacă te bucuri la (prea)ieftin, ajungi la vorba aia: leneșul mai mult aleargă...
  • GoreAlGore

• Mesaj Privat
@bibu16v: `ajungi la vorba aia: leneșul mai mult aleargă...`
Matale esti simpatic, nu stiu ce sa fac daca te intalnesc, sa-ti dau niste pumni in cap sau niste beri...
Glumesc, si sper ca si matale, ca nu-s chiar lenes, mai ales ca-i vorba de ferul meu!
Am cautat pe multe site-uri, si mai toate au dat piesa asta, la pret apropiat, nu a fost deloc mic, 1285 lei, primo, secundo, am ales aici ca pot sa refuz piesa daca nu-mi place cum arata.
Vanzatorul mi-a dat un kit desfacut, cu urme de ulei si desigilat, l-am refuzat, al 2-lea a fost sigilat, dar rezultatul a fost ce am spus mai sus.
@corsablue Da, am pastrat cutia, fix la asta m-am gandit si eu, putina muzicuta nu strica, mai ales ca am si argumente, am pastrat rulmentul ala nenorocit sa le dau cu el in cap.
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 6,959
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Vorbeam la modul general...
Adresându-mă direct: de ce crezi că poți? Că nu frecventăm aceleași bodegi...bineînțeles că în glumă.
  • Swerige

• Mesaje scrise: 264
  • Masina: Astra 2005 Z17DTH
  • Cont inregistrat: 24 Oct 2015

• Mesaj Privat
Confirm..
In urma cu aproximativ 3 ani am montat Kit LUK complet pentru Z17DTH. Dupa munca de o zi, cand a venit momentul aerisirii ,rulmentul de presiune curgea. Am luat-o de la capat.. A fost o experienta pe care nu o doresc nimanui legata atat de "service" cat si despre calitatea pieselor.
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra H

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR