- Iulian1372
- OP
- 1 mesaje
- din 15 Nov 2024
- Astra 2003
- Ploiesti
Iulian1372
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2003
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Nov 2024
- Mesaj Privat
Am un Opel Astra G 2003 de 1.6 benzina 16V, cu un mp3 Player Kenwood montat pe el. De ceva timp, difuzorul față de pe partea dreaptă când merge, când nu merge... iar dacă îii dau Mp3 Playerului KENWOOD câte un dos de palmă își revine. Câteodată își revine zile intregi, alta data, ma doare palma de la câte dosuri de palmă îi dau Mp3 Playerului Kenwwod, deoarece câteodata nu tine nici timp de o melodie, ci tot il tin in dosuri de palma...de nici nu mai sunt atent la drum.
Mi-a zis cineva... ca de ce iau Mp3 Playerul la dosuri de palma, fiindca e mufa de la difuzor de pe spate... asadar... dă și chinuie-te... demonteaza toata fata ușii ca sa ajung la mufa din spate a difuzorului (tot aici pe site ul acesta am gasit un tutorial de am reusit sa dau fata usii jos) si am scos mufa de la spatele difuzorului respectiv si am bagat-o iar, dar nimic.
Tot trebuie sa iau MP3 Playerul Kenwood la palme, ca sa isi revina si difuzorul față de pe dreapta. Si culmea ca am Mp3 Playerul ăsta de ani de zile si a mers perfect... acum de ceva timp face figurile de genul!
Care credeti că ar fi cauza? (A mai patit cineva ceva de genul?)
MODEL: Astra 2003
Mi-a zis cineva... ca de ce iau Mp3 Playerul la dosuri de palma, fiindca e mufa de la difuzor de pe spate... asadar... dă și chinuie-te... demonteaza toata fata ușii ca sa ajung la mufa din spate a difuzorului (tot aici pe site ul acesta am gasit un tutorial de am reusit sa dau fata usii jos) si am scos mufa de la spatele difuzorului respectiv si am bagat-o iar, dar nimic.
Tot trebuie sa iau MP3 Playerul Kenwood la palme, ca sa isi revina si difuzorul față de pe dreapta. Si culmea ca am Mp3 Playerul ăsta de ani de zile si a mers perfect... acum de ceva timp face figurile de genul!
Care credeti că ar fi cauza? (A mai patit cineva ceva de genul?)
MODEL: Astra 2003