- zafycom
- OP
- 130 mesaje
- din 03 Jan 2005
- Agila 2001 Z10EX Parca
- Braila
zafycom
- Mesaje scrise: 130
- Masina: Agila 2001 Z10EX Parca
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Jan 2005
- Mesaj Privat
Am probleme cu pompa de vaccum si nu imi mai merge frana cum trebuie , plus ca nu imi mai actioneaza clapetele de la aeroterma. E pompa sigur defecta ca am probat , prima data am desfundat supapa aceia dintre serva frana si popa de vaccum , dupa care am verificat pompa de vaccum si nu are forta deloc , cred ca mai tare asi trage eu cu gura , ma rog face ea un vaccum dar tre sa mearga ceva motorul , e clar ca nu functioneaza cum trebuie , intrebarea mea este daca vreunul din vai a mai umblat pe acolo , si daca pot inlocui paletzii aia de carbune sau ce or fi cu ceva ca unii noi sunt cam 2 mil. lei iar cu tot cu rozeta aia sau ce e ajunge la 7 mil. :O.
- chiciuc
- 1,372 mesaje
- din 29 Apr 2004
- Vectra 1997 X20DTL
- Craiova
chiciuc
- Mesaje scrise: 1,372
- Masina: Vectra 1997 X20DTL
- Cont inregistrat: 29 Apr 2004
- Mesaj Privat
- zafycom
- OP
- 130 mesaje
- din 03 Jan 2005
- Agila 2001 Z10EX Parca
- Braila
zafycom
- Mesaj Privat
am incercat direct la iesirea din pompa. Azi am demontat pompa , intradevar oringul ala mik din kapul pompei cel kare intra in axa cu came sau ma rog unde intra ea akolo , parea intradevar kam uzat acel oring , dar faza mai nasoal e ca am uzura la paletzii aia din ebonita sau din ce sunt ei , si cred ca deasta nu mai merge cum trebuie , au joc in furca aia din metal.Cred ca trebuie sa cumpar alta pompa , daca are careva una de vanzare ma intereseaza. Noua nu are rost sa va zic cat costa. , daca avetzi vreo ideie imi e de folos. mercic mult.
- zafycom
- OP
- 130 mesaje
- din 03 Jan 2005
- Agila 2001 Z10EX Parca
- Braila
zafycom
- Mesaj Privat