vyo81_speed a scris:pai cu tenta verde am gasit si ma gindeam k poate e si cu tenta neagra. am gasit cu tenta verde are si parasolar pret 290ron e bun pretu? am semnatura mai!! LOVE MY CAR
da, "mai", vad ca ai semnatura dar in cazul in care nu prea observi nimic diferit fata de tine la majoritatea clubberilor, in semnatura se precizeaza masina si modelul 😉 asta asa, ca sa ne fie tuturor mai simplu sa oferim informatii cat mai corecte

fereasca zeii nu esti obligat sa urmezi "turma" dar ar fi recomandat, ca sa primesti raspunsuri cat mai corecte la viitoarele tale post-uri.
ontopic: da, e un pret ok..atat am platit eu la Olimpia Autoglass pe fundeni, care sunt chiar importatori de la fabrica din Turcia (daca tin minte bine m-a dus la 350RON cu tot cu montaj).
dar ce-ai patit, ai parbrizul crapat sau doar vrei sa il schimbi pt aspect? ca la aspect, daca cumva ai parbriz fara parasolar, iti poti face un parasolar din folie pt geamuri laterale, pe culoarea pe care o doresti, ca sa nu mai dai banul.