Mrac
- Mesaje scrise: 2
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Jun 2024
- Mesaj Privat
Buna ziua
Sunt interesat pentru motorul aspirat de 1.2 daca a montat cineva GPL . Ma refer daca a avut probleme cu motorul dupa montaj ( supapele au fost verificate des sau sunt cu compensatie hidraulica , costuri in mare )
Dar in principal am cautat pe internet si nu am gasit nimic referitor la GPL pentru motorul respectiv decat o discutie tot aici pe forum.
Apreciez orice informatie sau sfat despre optiunea GPL pentru acest motor .
MODEL: Crossland 2022
Sunt interesat pentru motorul aspirat de 1.2 daca a montat cineva GPL . Ma refer daca a avut probleme cu motorul dupa montaj ( supapele au fost verificate des sau sunt cu compensatie hidraulica , costuri in mare )
Dar in principal am cautat pe internet si nu am gasit nimic referitor la GPL pentru motorul respectiv decat o discutie tot aici pe forum.
Apreciez orice informatie sau sfat despre optiunea GPL pentru acest motor .
MODEL: Crossland 2022
- bazate
- 504 mesaje
- din 26 Sep 2016
- Grandland X 2018 B12xht
- Bucuresti
bazate
- Mesaje scrise: 504
- Masina: Grandland X 2018 B12xht
- Cont inregistrat: 26 Sep 2016
- Mesaj Privat
Eu am GPL pe varianta turbo, dar pe Grandland. Probabil singurul topic la care te referi e al meu. Am mai vorbit cu montatorii si nu prea instaleaza pe acest motor. Asta pt ca nu prea renteaza sa montezi GPL daca nu faci multi km pt ca instalatia ajunge destul de scumpa si presupune costuri de consumabile. Adica e recomandat sa montezi un kit protectie supape, ce consuma 1 gram de solutie la 1 litru de gpl consumat, cu un cost ce circa 180 lei litru....plus avem un aditiv de curatare injectoare, un flacon la plin, de circa 100 lei. Plus ca sistemul consuma si aprox 10% benzina din totalul de carburant. Pt detalii suplimentare rog mesaj privat pt un punct de contact de la montator priceput.
Mrac
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 17 Jun 2024
- Mesaj Privat
- ney
- 1,059 mesaje
- din 24 Aug 2010
- Astra 2014 A14NET
- Prahova
ney
- Mesaje scrise: 1,059
- Masina: Astra 2014 A14NET
- Cont inregistrat: 24 Aug 2010
- Mesaj Privat
Salut !
Daca motorul este cu injectie directa ,NU din start!
Este scump si mai mare daraua!
Nu dezvolt subiectul pt. ca e mult de discutat.
Totusi pe scurt motorul v a trebui sa consume si benzina pt .ca trebuiesc racite injectoarele,practic e la limita.
Se preteaza la motoarele mari care au un consum foarte mare, si atunci consider ca ai bani pt. o masina de acest fel.
Daca motorul este cu injectie directa ,NU din start!
Este scump si mai mare daraua!
Nu dezvolt subiectul pt. ca e mult de discutat.
Totusi pe scurt motorul v a trebui sa consume si benzina pt .ca trebuiesc racite injectoarele,practic e la limita.
Se preteaza la motoarele mari care au un consum foarte mare, si atunci consider ca ai bani pt. o masina de acest fel.