- MAlexandru404
- OP
- 2 mesaje
- din 02 Mar 2023
MAlexandru404
- Mesaje scrise: 2
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Mar 2023
- Mesaj Privat
Salutare grup! Am un Opel Zafira 2014, 1,6 Diesel.
Acum cã e frig, îmi îngheațã maneta de viteze pe timpul nopții când este cu -minus grade și se deblocheazã încet-încet abia când se încãlzește bine motorul.
Credeți cã e de vinã uleiul din cutia de viteze?
Mecanicii de aici nu-și dau cu pãrerea ci vor sã vadã problema, ca sã pot ajunge la Service trebuie sã aștept sã se dezmorțeascã puțin iar pânã ajung acolo e cât de cât ok.
O zi bunã..
Acum cã e frig, îmi îngheațã maneta de viteze pe timpul nopții când este cu -minus grade și se deblocheazã încet-încet abia când se încãlzește bine motorul.
Credeți cã e de vinã uleiul din cutia de viteze?
Mecanicii de aici nu-și dau cu pãrerea ci vor sã vadã problema, ca sã pot ajunge la Service trebuie sã aștept sã se dezmorțeascã puțin iar pânã ajung acolo e cât de cât ok.
O zi bunã..
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
- MAlexandru404
- OP
- 2 mesaje
- din 02 Mar 2023
MAlexandru404
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 02 Mar 2023
- Mesaj Privat
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
- FBogdan
- **
- 488 mesaje
- din 28 Jul 2010
- Zafira 2006 Z20LER
- Bucuresti
FBogdan
- Mesaje scrise: 488
- Masina: Zafira 2006 Z20LER
- Cont inregistrat: 28 Jul 2010
- Mesaj Privat
Salut!
E o problema comuna și bine -cunoscuta la Zafira C cu cutie manuala.
Îți recomand grupurile de Facebook pentru Zafira C, știu ca am vãzut acolo oameni cu aceeași problema, care dãdeau și rezolvarea. Din ce-mi amintesc (posibil sa ma înșel totusi), se greseaza bine o anumita zona care e predispusa la apa și ulterior îngheațã dacã este frig.
Succes!
E o problema comuna și bine -cunoscuta la Zafira C cu cutie manuala.
Îți recomand grupurile de Facebook pentru Zafira C, știu ca am vãzut acolo oameni cu aceeași problema, care dãdeau și rezolvarea. Din ce-mi amintesc (posibil sa ma înșel totusi), se greseaza bine o anumita zona care e predispusa la apa și ulterior îngheațã dacã este frig.
Succes!
Ionut LIV
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Zafira Tourer 2014
- Cont inregistrat: 04 Oct 2018
- Mesaj Privat
Salutare!
Mi s-a întâmplat și mie sã-mi inghete maneta.
M-am dus la service cu gândul sã schim uleiul in cutie dar mecanicul mi-a spus cã nu e de vinã uleiul ci cablurile dintre schimbator si cutie.
Legatura între schimbator si cutie e facuta cu 2 cabluri ce au cãmãși iar intre cablu și cãmașã poate intra apã sau condens care ingheata(așa mi-a explicat mecanicul și a zis cã acest lucru se întâmplã des la Skoda)
Mi s-a întâmplat și mie sã-mi inghete maneta.
M-am dus la service cu gândul sã schim uleiul in cutie dar mecanicul mi-a spus cã nu e de vinã uleiul ci cablurile dintre schimbator si cutie.
Legatura între schimbator si cutie e facuta cu 2 cabluri ce au cãmãși iar intre cablu și cãmașã poate intra apã sau condens care ingheata(așa mi-a explicat mecanicul și a zis cã acest lucru se întâmplã des la Skoda)
CUrsan
- Mesaje scrise: 7
- Cont inregistrat: 25 Feb 2024
- Mesaj Privat