Lun 24 Apr, 2023 6:50 pm
Din poza pare ca este desprins plasticul din partea superioara, spre geam. Din ce retin acolo am desfacut cu o surubelnita cu care am impins usor plasticul in sus pana a iesit.
Ca idee, ca sa dai jos fetele de usi ai nevoie si de o scula speciala, gasesti la Auchan, poti cauta la ei pe site "Surubelnita cu clipsuri". Cauti pe net pozitia clipsurilor si le desfaci cu grija, fara sa tragi prea tare de fetele de usi.
Oricum, eu am lipit aproape toate bucatile de plastic de pe cele 4 usi acum cativa ani, dupa ce s-au dezlipit, unele din cauza "meseriasilor" care au lucrat la masina, altele din cauza mea. Din pacate insa nu mai tin minte exact adezivul folosit. Mergi la un magazin de bricolaj gen Hornbach, Dedeman, etc si cauta un adeziv bun de tip silicon, pentru plastic pe carton sau lemn. Tin minte ca am folosit ceva relativ scump, aprox 30-40 RON si cu intarire lenta, le-am tinut cam 4-6 ore fixate cu cleme si 24 de ore pentru intarire completa. Vei avea nevoie de: un tub de adeziv, pistol pt aplicat silicon, clesti sau menghine pentru fixare pana se intareste adezivul. Ca sa nu ramana urme de la cleme / menghine pe fetele de usi trebuie sa improvizezi ceva, gen bucati de plastic mai moale sau cauciuc.
Eu am facut chestia asta acum 5-6 ani si au iesit ok, nu am mai avut probleme de atunci... Sper sa iti fie de ajutor...