- IdorinHojda
- OP
- 1 mesaje
- din 16 Feb 2023
IdorinHojda
- Mesaje scrise: 1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Feb 2023
- Mesaj Privat
Buna, ma numesc Dorin. Am achizitionat prima masina un astra H 1.9 disel, 100cp, Spre nefericirea mea, incepator fiind, am ramas fara baterie, Cand cineva sa oferit sa-mi ofere curect a montat cablurile invers si sa scurtcircuitat CD 70 NAVI-ul. Sa verificat daca nu e scurt la usi. Dupa ce ii schimb siguranta se aude cum se arde cand il conectez la mufa de alimentare. Din nefericire nu am gasit pe cineva care sa-si bage nasul in el sa vada ce e ars. Cea mai ieftina varianta e sa-l inlocuiesc cu altu second care e 100 de euro plus sincronizarea. Are cineva alte optiuni? locuiesc in Arad. Multumesc anticipat
MODEL: Opel astra H 2006
MOTOR: 1.9 turbo ,motorina 100 cp
MODEL: Opel astra H 2006
MOTOR: 1.9 turbo ,motorina 100 cp
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Mesaje scrise: 2,606
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jun 2019
- Mesaj Privat
La tine nu a fost vorba despre vreun "scurtcircuit" ci despre o alimentare inversa.
Sincer, stiind cate ceva despre o instalatie electrica si chiar si despre instalatia electrica despre un Astra H ... mi-e greu sa cred o astfel de poveste. Intr-o astfel de situatie, altele sunt componentele afectate in prima faza.
Dar, trecand peste asta:
- orice se poate repara (depinde daca si merita, tinand cont de costuri), dar da, cam putine persoane se mai complica cu reparatul/depanarea (in adevaratul sens al cuvantului), pentru ca asta necesita timp ... timp in care se pot face bani mai multi, altfel.
- un CD70 Navi (fara display) second hand, nu are cum sa coste 100 Euro, poate pe la 50. Dar preturile cerute pentru o amãrâtã de "imperechere", recunosc ca nu le cunosc.
Sincer, stiind cate ceva despre o instalatie electrica si chiar si despre instalatia electrica despre un Astra H ... mi-e greu sa cred o astfel de poveste. Intr-o astfel de situatie, altele sunt componentele afectate in prima faza.
Dar, trecand peste asta:
- orice se poate repara (depinde daca si merita, tinand cont de costuri), dar da, cam putine persoane se mai complica cu reparatul/depanarea (in adevaratul sens al cuvantului), pentru ca asta necesita timp ... timp in care se pot face bani mai multi, altfel.
- un CD70 Navi (fara display) second hand, nu are cum sa coste 100 Euro, poate pe la 50. Dar preturile cerute pentru o amãrâtã de "imperechere", recunosc ca nu le cunosc.
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
- jE