- BAlexandru418
- OP
- 2 mesaje
- din 30 Oct 2022
BAlexandru418
- Mesaje scrise: 2
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Oct 2022
- Mesaj Privat
Salut ! De curând am lovit in urma unui derapaj o bordura cu roata stânga fata . Din cauza acestui incident mi a ieșit planetara din cutie . Am pus-o inapoi și apoi am realizat ca atunci când am volanul drept roata îmi sta puțin viratã spre stânga . Menționez ca m am uitat sa vãd dacã este ceva strâmb dar totul pare a fi la locul lor . Nu a fost nici viteza mare (40 hm/h ). Dacã știe cineva de la ce ar putea fi si cum as putea rezolva as aprecia mult.
MODEL: Astra g caravan
MOTOR: 1.7 cdti
MODEL: Astra g caravan
MOTOR: 1.7 cdti
- bibu16v
- 6,845 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,845
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
Bun venit pe CO!
Ai un element de suspensie/direcție strâmb, în cel mai bun caz. În cel mai rãu, s-o fi deformat și jugul pe undeva. Mergi la un mecanic poate are un ochi mai bun...
Sunt curios în baza a ce criterii/experiențã apreciezi cã o vitezã de impact de 40km/h nu este suficientã ptr a deforma un element din cele menționate?
Ai un element de suspensie/direcție strâmb, în cel mai bun caz. În cel mai rãu, s-o fi deformat și jugul pe undeva. Mergi la un mecanic poate are un ochi mai bun...
Sunt curios în baza a ce criterii/experiențã apreciezi cã o vitezã de impact de 40km/h nu este suficientã ptr a deforma un element din cele menționate?
- BAlexandru418
- OP
- 2 mesaje
- din 30 Oct 2022
BAlexandru418
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 30 Oct 2022
- Mesaj Privat
- alex_arhire
- 988 mesaje
- din 10 Sep 2006