- costi petrescu
- OP
- 380 mesaje
- din 10 Nov 2006
- Vectra 1991 C20NE
- Bucuresti
costi petrescu
- Mesaje scrise: 380
- Masina: Vectra 1991 C20NE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Nov 2006
- Mesaj Privat
Vom avea alte numere de inmatriculare?!
In locul steagului nostru vor fi "stelutele" europe, iar in vopsea vor fi niste "chestii" de siguranta. Probabil sa nu putem face copii xerox!!
Alti bani, alta distractie.
Va urma carnetele de conducere europene si probabil, cat mai curand vom schimba si talonul si cartea
Este bine in UE.
Traiasca
In locul steagului nostru vor fi "stelutele" europe, iar in vopsea vor fi niste "chestii" de siguranta. Probabil sa nu putem face copii xerox!!
Alti bani, alta distractie.
Va urma carnetele de conducere europene si probabil, cat mai curand vom schimba si talonul si cartea
Este bine in UE.
Traiasca
- botosu
- 1,287 mesaje
- din 17 Mai 2006
- Astra z14xep
- Bucuresti
botosu
- Mesaje scrise: 1,287
- Masina: Astra z14xep
- Cont inregistrat: 17 Mai 2006
- Mesaj Privat
- costi petrescu
- OP
- 380 mesaje
- din 10 Nov 2006
- Vectra 1991 C20NE
- Bucuresti
costi petrescu
- Mesaj Privat
- pam
- **
- 440 mesaje
- din 19 Oct 2006
- Vectra 2001 y22dtr
- Mures
pam
- Mesaje scrise: 440
- Masina: Vectra 2001 y22dtr
- Cont inregistrat: 19 Oct 2006
- Mesaj Privat
costi petrescu a scris:Nu vreau sa te contrazic, insa daca antena3 minte, atunci mint si eu. Pretul, spun ei, va fi mai mare datorita insertiilor de siguranta pe care le vor avea noile numere+o noua vopsea care contine nu stiu ce (un fel de reflectie a lor pe timp de noapte)
Acea reflectie o au si numerele care le avem acum. Asa ca e vorba doar de alti bani si alte cozi pe la diferite ghisee. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul,vorba cuiva......
- Mikki
- 1,418 mesaje
- din 06 Sep 2004
- Astra 2002 1.6
- Bucuresti
Mikki
- Mesaje scrise: 1,418
- Masina: Astra 2002 1.6
- Cont inregistrat: 06 Sep 2004
- Mesaj Privat
- costi petrescu
- OP
- 380 mesaje
- din 10 Nov 2006
- Vectra 1991 C20NE
- Bucuresti
costi petrescu
- Mesaj Privat
- Mikki
- 1,418 mesaje
- din 06 Sep 2004
- Astra 2002 1.6
- Bucuresti
Mikki
- Mesaje scrise: 1,418
- Masina: Astra 2002 1.6
- Cont inregistrat: 06 Sep 2004
- Mesaj Privat
- Mr.hat
- **
- 449 mesaje
- din 17 Oct 2004
- Cluj
Mr.hat
- Mesaje scrise: 449
- Masina:
- Cont inregistrat: 17 Oct 2004
- Mesaj Privat
- stefancorneliu
- *
- 45 mesaje
- din 31 Aug 2006
- Astra 2005 z19 dth
- Bucuresti
stefancorneliu
- Mesaje scrise: 45
- Masina: Astra 2005 z19 dth
- Cont inregistrat: 31 Aug 2006
- Mesaj Privat
- Vios40
- **
- 409 mesaje
- din 15 Apr 2007
- Rekord 1987 2.3D LS
- Bucuresti
Vios40
- Mesaje scrise: 409
- Masina: Rekord 1987 2.3D LS
- Cont inregistrat: 15 Apr 2007
- Mesaj Privat
Vom avea ce vom avea dar pana atunci Antena 3 ar fi trebuit sa specifice data de la care acestea vor fi in legalitate. Am aplicat pe numere steguletul UE RO si am fost avertizat sa le decolantez de pe stegulet plus doua puncte amenda. Cred ca a fost un abuz mai ales ca "se ia talonul" prventiv ca sa nu inceci sa "maca-ni" pentru amenda. Asta este
- costi petrescu
- OP
- 380 mesaje
- din 10 Nov 2006
- Vectra 1991 C20NE
- Bucuresti
costi petrescu
- Mesaj Privat
- Vios40
- **
- 409 mesaje
- din 15 Apr 2007
- Rekord 1987 2.3D LS
- Bucuresti
Vios40
- Mesaj Privat
costi petrescu a scris:Iata ce am gasit, referitor la tema noastra:
http://www.e-transport.ro/P...s32-i5555-l1.html
Aºa va fi dar ce a uitat Antena 3 sã menþioneze este tocmai data la care avem dreptul sã circulãm cu aceste însemne. Pânã atunci ieri 19.04.a.c. am fost nevoit sã le decolantez deoarece râmãneam fãrã talon.
- costi petrescu
- OP
- 380 mesaje
- din 10 Nov 2006
- Vectra 1991 C20NE
- Bucuresti
costi petrescu
- Mesaj Privat
- Vios40
- **
- 409 mesaje
- din 15 Apr 2007
- Rekord 1987 2.3D LS
- Bucuresti
Vios40
- Mesaj Privat
- orinoco
- **
- 251 mesaje
- din 30 Oct 2006
- Corsa 2004 Z13DT
orinoco
- Mesaje scrise: 251
- Cont inregistrat: 30 Oct 2006
- Mesaj Privat
Vios40 a scris:
Aºa va fi dar ce a uitat Antena 3 sã menþioneze este tocmai data la care avem dreptul sã circulãm cu aceste însemne. Pânã atunci ieri 19.04.a.c. am fost nevoit sã le decolantez deoarece râmãneam fãrã talon.
costi petrescu a scris:Iata ce am gasit, referitor la tema noastra:
Noile numere nu sunt cu stiker sau ce kitch ai pust tu...sunt numere stantate astfel.....si cumparate.....ca sa mai scoata statul un ban si din asta
...nu mai pune "tresnai" pe numere...ca la o adica se poate considera ca mergi cu numere false
- Sezran
- 1,183 mesaje
- din 01 Jun 2004
- Bucuresti
Sezran
- Mesaje scrise: 1,183
- Masina:
- Cont inregistrat: 01 Jun 2004
- Mesaj Privat
alti bani alta distractie.
oare a cita oara ne schimbam actele ca sa fie "europene"? inca mai punem botul la motivatia asta? e folosita pentru ca nimeni nu are curajul sa spuna ceva impotriva daca se baga in fata prostia cu "sint europene. asa cere uniunea europeana".
de cite ori am schimbat pasapoartele, de exemplu?
apropo, permisele se schimba anul viitor. despre celelalte nu stiu. si eu abia il schimbasem. a doua oara, ca am avut si din ala roz.
daca tot se leaga politia de abtibilduri si zice ca sint numere false, de ce nu se leaga de nimeni dintre cei care isi vopsesc numerele cu alb, ca sa nu se vada bine? la inceput am crezut ca se uzeaza ele la spalat (?!?). asta pina cind am vazut niste cetateni facind operatia in public, linga magazinul cocor din bucuresti. o pensula mica, un borcan de vopsea alba si putina indeminare.
oare a cita oara ne schimbam actele ca sa fie "europene"? inca mai punem botul la motivatia asta? e folosita pentru ca nimeni nu are curajul sa spuna ceva impotriva daca se baga in fata prostia cu "sint europene. asa cere uniunea europeana".
de cite ori am schimbat pasapoartele, de exemplu?
apropo, permisele se schimba anul viitor. despre celelalte nu stiu. si eu abia il schimbasem. a doua oara, ca am avut si din ala roz.
daca tot se leaga politia de abtibilduri si zice ca sint numere false, de ce nu se leaga de nimeni dintre cei care isi vopsesc numerele cu alb, ca sa nu se vada bine? la inceput am crezut ca se uzeaza ele la spalat (?!?). asta pina cind am vazut niste cetateni facind operatia in public, linga magazinul cocor din bucuresti. o pensula mica, un borcan de vopsea alba si putina indeminare.
- Vios40
- **
- 409 mesaje
- din 15 Apr 2007
- Rekord 1987 2.3D LS
- Bucuresti
Vios40
- Mesaj Privat
Noile numere nu sunt cu stiker sau ce kitch ai pust tu...sunt numere stantate astfel.....si cumparate.....ca sa mai scoata statul un ban si din asta
...nu mai pune "tresnai" pe numere...ca la o adica se poate considera ca mergi cu numere false [/quote]
Ai perfecta dreptate si am consultat un prieten de la IGP-DCR care a intarit acest fapt, ce ma intrigat a fost atitudinea vanzatorului care a afirmat "sunt in regula".
...nu mai pune "tresnai" pe numere...ca la o adica se poate considera ca mergi cu numere false [/quote]
Ai perfecta dreptate si am consultat un prieten de la IGP-DCR care a intarit acest fapt, ce ma intrigat a fost atitudinea vanzatorului care a afirmat "sunt in regula".
- orinoco
- **
- 251 mesaje
- din 30 Oct 2006
- Corsa 2004 Z13DT
orinoco
- Mesaje scrise: 251
- Cont inregistrat: 30 Oct 2006
- Mesaj Privat
Sezran a scris:alti bani alta distractie.
A fost o serie de numere....se stiu care...( timp da cam 1 trimestru s-au stantata asa )...care s-au cam sters...
nu stiu ce ai vazut tu ...cred ca nu era ce crezi tu...poate vopseau cu alb linga cifre/litere
LE....numerele NU sunt obligatoriu de schimbat.....numerele noi emise vor fi cu EU...si cine doreste sa si le schimbe pe cele actuale...cine nu doreste ...nu e deloc obligat sa le schimbe ....se pare
- Sezran
- 1,183 mesaje
- din 01 Jun 2004
- Bucuresti
Sezran
- Mesaje scrise: 1,183
- Masina:
- Cont inregistrat: 01 Jun 2004
- Mesaj Privat
- botosu
- 1,287 mesaje