Sorin1975
- Mesaje scrise: 27
- Masina: Mokka 2015
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Sep 2017
- Mesaj Privat
Salutare,
Mie mi s-a rupt butonul franei de parcare/ frana de mana - acela de platic argintiu.
Nu va ganditi ca a fost abuzat - nici vorba. A dat ceva semne de slabiciune in sensul ca dupa o perioada de 5 zile de nefolosinta, stationat in soare (august) cand am dat sa plec de pe loc pur si simplu s-a desprins. Am mers o perioada asa apoi a inceput sa nu mai vrea sa deblocheze...
Una peste alta trebuie inlocuit. Si cred ca nu doar butonul ci intraga maneta - poate nu si cablul.
As avea nevoie de ajutorul vostru - ce sa fac? Unde gasesc piesa? La dezmembrari e destul de rara...
Exista vreo varianta mai trainica - poate de la alt model? - dar, evident sa se potriveasca?
A mai patit cineva asa ceva?
La Radacini Timisoara costa1100 RON cu totul (maneta) si se face pe comanda. Personal cred ca e cam mult (ca doar nu mi se parea ieftin, nu? )
Mie mi s-a rupt butonul franei de parcare/ frana de mana - acela de platic argintiu.
Nu va ganditi ca a fost abuzat - nici vorba. A dat ceva semne de slabiciune in sensul ca dupa o perioada de 5 zile de nefolosinta, stationat in soare (august) cand am dat sa plec de pe loc pur si simplu s-a desprins. Am mers o perioada asa apoi a inceput sa nu mai vrea sa deblocheze...
Una peste alta trebuie inlocuit. Si cred ca nu doar butonul ci intraga maneta - poate nu si cablul.
As avea nevoie de ajutorul vostru - ce sa fac? Unde gasesc piesa? La dezmembrari e destul de rara...
Exista vreo varianta mai trainica - poate de la alt model? - dar, evident sa se potriveasca?
A mai patit cineva asa ceva?
La Radacini Timisoara costa1100 RON cu totul (maneta) si se face pe comanda. Personal cred ca e cam mult (ca doar nu mi se parea ieftin, nu? )
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaje scrise: 3,454
- Masina: Zafira 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 27 Feb 2014
- Mesaj Privat
Sorin1975
- Mesaje scrise: 27
- Masina: Mokka 2015
- Cont inregistrat: 13 Sep 2017
- Mesaj Privat
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaje scrise: 3,454
- Masina: Zafira 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 27 Feb 2014
- Mesaj Privat
Inka22
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Mokka 2014
- Cont inregistrat: 30 Sep 2010
- Mesaj Privat
Salutare, salutare...
Deci nu sunt singurul nefericit cu aceasta problema ...si mie mi s-a rupt.
Nu le vine sa creada celor ce le-am mai spus...si nici mie!
Am aflat si eu ca buton nu se gaseste ...tre cumparata maneta toata care este vreo 800 lei
Ma tot gandesc sa incerc pe la dezmebrari ...
As vrea sa tinem legatura...sa ne mai ajutam cu vreo idee...
Numai bine,
Mihai
PS O tin "legata" cu un elastic...
Deci nu sunt singurul nefericit cu aceasta problema ...si mie mi s-a rupt.
Nu le vine sa creada celor ce le-am mai spus...si nici mie!
Am aflat si eu ca buton nu se gaseste ...tre cumparata maneta toata care este vreo 800 lei
Ma tot gandesc sa incerc pe la dezmebrari ...
As vrea sa tinem legatura...sa ne mai ajutam cu vreo idee...
Numai bine,
Mihai
PS O tin "legata" cu un elastic...
DLazar470
- Mesaje scrise: 1
- Cont inregistrat: 30 Jun 2022
- Mesaj Privat