1 si cea mai importanta : mi s a intamplat si in mers dar si cand ii dau cheie de pe loc sa nu am pedala de acceleratie si sa se tureze singura pana undeva la 1500 turatii cred , apare martorul cu cheia+masina si are draci pe ea de nu vrea, isi revine singura poate la 10 minute sau la 1 saptamana , am citit undeva ca trebuie dat cu spray de contact pe pinii de la tablou de sigurante, la senzorul de la acceleratie si calculator pentru ca se oxideaza ( doar am citit n am pus in practica )
2. Am zis totusi sa o tin cateva zile poate isi revine ca sa nu stau cu platforma si alte nebunii ca nu aveam neaparat nevoie de masina, si a revenit si am reusit sa ii fac testul din pedale la care mi a dat urmatoarele coduri : P1120 P1122 P0500 P0234.
3. Alte probleme la ea : 1. I am schimbat claxonul dar tot nu functioneaza, la inceput a mers cand avea chef dar acum e mort,
2. La relanti a inceput sa bata volanta
3. A inceput sa fluiere din ce in ce mai tare ( uneori las muzica mai incet crezand ca am ambulanta dupa mine 🙄 )
4. Distanta Range afisata pe Display nu corespunde cu cea de pe ceas ( cand raman fara motorina la ceas e cu 1 linie sau 2 mai sus decat ar fi la 0)
Asa in mare vreau o parere de la voi , fiind prima masina nu mai conteaza daca mi am luat teapa, am luat o am luat o , nu pot sa ma plang de bani pentru ca nu am bagat, doar consumabile si debitmetru care oricum nu trebuia schimbat ! Astept parerile voastre

MODEL: Opel Astra H 2008
MOTOR: 101
CODURI EROARE: P1120 P1122 P0500 P0234