sebage a scris:Pareri personale, de care, te rog sa nu tii cont:
Baloane colorate, puse pe un cãmin cultural de la sat.
Becurile bune cu halogen, montate pe faruri de calitate, nu "bat prost" deloc, "bat" chiar bine, acolo unde trebuie sa vezi. Nu ai nevoie sa vezi bufnițele din copaci.
Niste pocnitori de becuri, puse in faruri total neadecvate pentru asa ceva, iti vor da senzatia de "bat bine", in realitate, ele doar imprastie lumina acolo unde nu ai nevoie si acolo unde ii nenorocesti (de ochi) pe ceilalti participanti la trafic, iar cand vei avea nevoie (noaptea, cu ploaie si eventual si drum prost marcat), o sa te injuri singur pentru alegerea facuta.
Pentru asemenea modificari, fara rost si fara respect pentru ceilalti participanti la trafic, ma gandesc foarte serios la o masura de raspuns (montarea pe auto. personala a unei solutii cu lumina directionata spre respectivul), doar responsabilitatea m-a oprit, pana acum.
P.S. Sa nu o interpretezi in mod personal, chiar am tot modificat la text, ca sa nu sune cumva prea intrigant.
Mulțumesc de rãspuns. Știu este doar pãrerea ta personala. Nu doresc sa batã în pom sau pe cer. Doresc sa batã pe șosea sa vad cat mai bine pe drum. Deoarece fac multe drumuri noaptea pe drumuri ne iluminate și fãrã marcaje , puține semne. ( Drumul spre Țara. 100km)
Și de aceia mã gândeam la xenoane puse sã batã jos pe drum cat mai departe.
ahappyuser a scris:Se pot pune (de proba sau pentru un test) si becuri halogen de putere mai mare ex. 65w cu mai multi lumeni, dar de alt soclu(...) daca te descurci sa le faci sa ,,potrivesca,,
Am vazut o treaba de-asta pe un site rusesc si chiar mi s-a parut interesanta (d.p.m.d.v una cu un raport avantajos beneficii vs. riscuri). Cand se termina Philips-urile mele ,,%more light,, ma gandesc sa verific personal cam ce beneficiu s-ar putea obtine (daca se merita sau nu).
Am mai vãzut niște becuri halogen H7 55w de +200% lumina. Dar nu știu ce sã zic de ele.
Spre exemplu astea