De putin timp am achizitionat un Opel Astra H, 1,7 CDTI 110 cai,an fabricatie 2010, a mers bine 2 saptamani dupa care au inceput problemele.
Ca simptome: in orice treapta de viteza intre 1300-2500 rpm merge foarte innecata, scutura foarte rau si da impresia ca se rupe toata. Am dus-o la diversi mecanici, inclusiv la o reprezentanta Opel In Spania, unde nu i-au putut da de cap.
Am schimbat urmatoarele piese: turbo, pompa de inalta presiune Denso originala, suport filtru motorina, senzor galerie de admisie, pompa vacuum turbo(sau cum se numeste), clapeta de acceleratie, si EGR, regenerare fortata filtru de particule din tester, masina avand aceleasi simptome. Pe autostrada are momente cand merge bine, daca o tin putin mai turata, aproximativ 3000 de ture pentru 3-4 minute se aprinde masina cu cheita si imi taie toata puterea.
Va rog frumos daca a mai patit cineva asa ceva sa ma ajute ca efectiv nu mai stiu ce sa ii fac, unde sa o duc si ce sa ii mai schimb.
Am sa atasez un link cu un video unde se vede cum face la accelerare. Va multumesc.
MODEL: Astra 2010
MOTOR: Z17DTR
CODURI EROARE: 01027, 011001, 009507, 008766, 029952, 023452
Sari direct la Soluție