GAldea
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Feb 2021
- Mesaj Privat
Bunã ziua
Am și eu o problema la un opel astra h 1.7 CDTI 74 KW cod motor Z17DTH.
Mi s a întâmplat, când apãsat pedala de accelerație, sa nu funcționeze deloc, iar motorul a început sa se tureze singur pana în 1100 rpm și asa a rãmas.
De asemenea mi a mai apãrut și un martor în bord cu o masina și o cheie peste ea.
Este vreun coleg care a mai avut problema asta sau ar ști despre ce ar putea fi vorba?
Am fost la mecanic și mi s a zis ca poate sa fie de la pedala de accelerație.
O sa las mai jos o poza cu bordul ,pe care am fãcut o ,in momentul când mi s a întâmplat asta.
P.S Aceasta problema și a fãcut apariția foarte rar.Cel mai repede a apãrut la 2 sãptãmâni distanțã.
Mulțumesc anticipat!!
MODEL: Astra 2005
MOTOR: Z17DTH
Am și eu o problema la un opel astra h 1.7 CDTI 74 KW cod motor Z17DTH.
Mi s a întâmplat, când apãsat pedala de accelerație, sa nu funcționeze deloc, iar motorul a început sa se tureze singur pana în 1100 rpm și asa a rãmas.
De asemenea mi a mai apãrut și un martor în bord cu o masina și o cheie peste ea.
Este vreun coleg care a mai avut problema asta sau ar ști despre ce ar putea fi vorba?
Am fost la mecanic și mi s a zis ca poate sa fie de la pedala de accelerație.
O sa las mai jos o poza cu bordul ,pe care am fãcut o ,in momentul când mi s a întâmplat asta.
P.S Aceasta problema și a fãcut apariția foarte rar.Cel mai repede a apãrut la 2 sãptãmâni distanțã.
Mulțumesc anticipat!!
MODEL: Astra 2005
MOTOR: Z17DTH
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Mesaje scrise: 2,606
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jun 2019
- Mesaj Privat
Citeste regulamentul si respecta-l!
Foloseste cu incredere functia "cauta orice" si o sa gasesti suficiente materiale pe aceasta tema.
Un exemplu, gasit asa pe repede, ti-l las mai jos:
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=84341
Problema nu ar fi ca tu nu ai auzit de aceste probleme, ci mie mi se pare ca problema mare este ca "mecanicul" nu stie asta.
Ultima modificare făcută de sebage la Mie 20 Oct, 2021 5:15 pm
Foloseste cu incredere functia "cauta orice" si o sa gasesti suficiente materiale pe aceasta tema.
Un exemplu, gasit asa pe repede, ti-l las mai jos:
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=84341
Problema nu ar fi ca tu nu ai auzit de aceste probleme, ci mie mi se pare ca problema mare este ca "mecanicul" nu stie asta.
Ultima modificare făcută de sebage la Mie 20 Oct, 2021 5:15 pm
- Mihai.P
- **
- 339 mesaje
- din 05 Feb 2015
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
Mihai.P
- Mesaje scrise: 339
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 05 Feb 2015