- PCristian557
- OP
- 7 mesaje
- din 09 Sep 2021
- Insignia Sports Tourer 2009
- Constanta
PCristian557
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Insignia Sports Tourer 2009
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Sep 2021
- Mesaj Privat
Va salut ! Stiu ca s-a tot discutat pe unde intra apa in masina.
Am izolat cu silicon boxele din portiere,fiindca le-am schimbat pe cele originale cu unele aftermarket. Acum nu stiu daca va mai ajunge apa in masina dar intrebarea mea este ,de ce intra apa pe langa chederele de la geamuri.am pus furtunul pe geam si se aude cum cad picaturi in portiera. Se gasesc de cumparat chedere pentru geam,doar partea de jos cu tot cu ornamentul ce vine pe portiera ?! Doar pe geamul fata dreapta nu curge apa in portiera dar la celelalte 3 usi se pare ca sunt duse chederele desi nu par coapte sau labartate de geam. Acum urmaresc sa vad daca mai ajunge apa in masina,ca s-a uscat siliconul la boxe....dar ma intreb cum de sunt asa proaste chederele la opel,ca am avut si alte marci,cu o vechime in ani mult mai mare,dar niciodata nu am avut probleme cu apa in masina. Revin cu solutii sau noi constatari.
MODEL: Astra h 2005
MOTOR: Z19DT
Am izolat cu silicon boxele din portiere,fiindca le-am schimbat pe cele originale cu unele aftermarket. Acum nu stiu daca va mai ajunge apa in masina dar intrebarea mea este ,de ce intra apa pe langa chederele de la geamuri.am pus furtunul pe geam si se aude cum cad picaturi in portiera. Se gasesc de cumparat chedere pentru geam,doar partea de jos cu tot cu ornamentul ce vine pe portiera ?! Doar pe geamul fata dreapta nu curge apa in portiera dar la celelalte 3 usi se pare ca sunt duse chederele desi nu par coapte sau labartate de geam. Acum urmaresc sa vad daca mai ajunge apa in masina,ca s-a uscat siliconul la boxe....dar ma intreb cum de sunt asa proaste chederele la opel,ca am avut si alte marci,cu o vechime in ani mult mai mare,dar niciodata nu am avut probleme cu apa in masina. Revin cu solutii sau noi constatari.
MODEL: Astra h 2005
MOTOR: Z19DT
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
- PCristian557
- OP
- 7 mesaje
- din 09 Sep 2021
- Insignia Sports Tourer 2009
- Constanta
PCristian557
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Insignia Sports Tourer 2009
- Cont inregistrat: 09 Sep 2021
- Mesaj Privat
Ok,intra apa in portiera,dar ce facem cu boxele ca se umezesc membranele,se oxideaza papucii... etc. Am acoperit boxele in portiera cu o banda care rezista la apa ,dar se pare ca acum se aud ca in galeata,nu mai au acustica buna ( sunt montate pe amplificator). Ciudat cum de curge asa multa apa inauntrul portierei. Oare chederele se ung sau intretin cu vreo solutie ceva,sa nu mai fi batoase,sa fie mai moi pentru o mulare mai buna pe geam ?!
banned-143386- Suspendat
- 141 mesaje
- din 12 Oct 2020
banned-143386- Mesaje scrise: 141
- Cont inregistrat: 12 Oct 2020
- Mesaj Privat
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara