AGafton
- Mesaje scrise: 4
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Jul 2021
- Mesaj Privat
Salut Dragi colegi,vin si eu la voi cu o problema Opel Meriva 1.7 ZDth si mai exact am aprins martorul masinuta cu cheita si (senzorul Abs care se stinge cand masina sta un timp apoi revine dupa 1 2 3 km de mers) masinuta cu cheita este eroare permanenta nu se sterge si la tester mi-a dat urmatoarele erori :
ca si defect nu mai trage cum trebuie decat dupa 3000 de turatii incep sa simt ca trage motorul..pana atunci te rogi de ea. VA multumesc frumos pentru ajutor.
P-0105-Boost Pressure sensor circuit Low imput-not present
P-0380-Glow time realy Circuit Malfunction-present
P-0105 -Boost Pressure sensor circuit Range/Performance -not present
P-0105-Boost Pressure Sensor Circuit High Imput-Not present
MODEL: Opel Meriva 1.7
MOTOR: Z17dTH
ca si defect nu mai trage cum trebuie decat dupa 3000 de turatii incep sa simt ca trage motorul..pana atunci te rogi de ea. VA multumesc frumos pentru ajutor.
P-0105-Boost Pressure sensor circuit Low imput-not present
P-0380-Glow time realy Circuit Malfunction-present
P-0105 -Boost Pressure sensor circuit Range/Performance -not present
P-0105-Boost Pressure Sensor Circuit High Imput-Not present
MODEL: Opel Meriva 1.7
MOTOR: Z17dTH
- deleted-30842
- 1,416 mesaje
- din 06 Mar 2009
deleted-30842
- Mesaje scrise: 1,416
- Cont inregistrat: 06 Mar 2009
- Mesaj Privat
Pentru inceput scoate senzorul MAP de presiune turbo de pe admisie si egr-ul si curatale cu spray dedicat .
P0380 e de la vreo bujie incandescenta ,sau releu bujii , P0105 e pe MAP . Foloseste functia de cautare , lupa din dreapta sus si scrii fiecare cod de eroare pe rand si o sa gasesti destule discutii pt. fiecare eroare .
P0380 e de la vreo bujie incandescenta ,sau releu bujii , P0105 e pe MAP . Foloseste functia de cautare , lupa din dreapta sus si scrii fiecare cod de eroare pe rand si o sa gasesti destule discutii pt. fiecare eroare .
AGafton
- Mesaj Privat
AGafton
- Mesaj Privat
RADU FLORIAN a scris:Pentru inceput scoate senzorul MAP de presiune turbo de pe admisie si egr-ul si curatale cu spray dedicat .
Am sa incerc prima oara asta..am scris erorile dar sunt ft multe pareri si raspunsuri..nimic concret..multumesc mai revin