s-a scris mult despre EGR dar mai putin despre cele de pe 1.7 cdti eu unul am cautat si sincer nu am gasit mi se parea chiar complicat avand in vedere ca eu nici nu stiam unde e montat egr-ul etc sa nu va plictisesc
pozele spun cam totul dar sunt cateva particularitati
-am curatat tot egr-ul cu wd 40 nu l-am lasat deloc la inmuiat toata treaba a durat cam 1,5 h cu totul asa ca sfatul meu merita sa dati cu wd 40 si sa frecati cu un burete de spalat vase din cel mai ieftin si 2 tricouri pt sters 😂 decat cu carborol de pe o zi pe alta la inmuiat si sa nu va inchipuit ca nu era murdar pe acolo era parca plastic ars masina are130k km si nu a mai fost curatata dar a mers.
-chei nu aveti nevoie decat de 12 si o surubelnita cruce aveti doar 10 suruburi
-sa aveti grija la siguranta tijei imaginea 7 sa nu le pierdeti
nu e complicat deloc merge repede si nu te murdaresti asa tare eu am fost imbracat in alb si nu m-a certat sotia ff tare:nono:
EFECT nu mi se pare ca ar trage mai bine dar parca se tureaza mai repede dar zgomotul ca si la aro a disparut e mult mult mai silentioasa nu mai tacane +satisfactia mea
daca moderatorii considera ca nu este folositor acest topic rog sa-l stearga ,eu unul pana azi as fi avut nevoie de el acum nu mai am 😂
Ultima modificare făcută de neverback la Lun 16 Mai, 2011 3:38 pm, modificat de 2 ori în total