RobertM34
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2016 B16XER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Apr 2021
- Mesaj Privat
Salutare membri, bine v-am gãsit..Sunt nou aici pt ca de curând am achiziționat un Opel Astra J 1.6 16V, an 2016, și am zis sa ma alãtur vouã sa schimbam unele pãreri, sfaturi, informații, etc..
Mașina am achizițonat-o la sfârșitul lui martie de la un parc auto din Otopeni..Nu pot spune ca m-am simțit ca intr-un adevãrat show-room, motiv pt care nici nu m-am întors la ei atunci când mi s-a aprins Chech Engine in bord dupã numai 10km..😏 In fine, am pus diagnoza și rezultatul a fost: P0420, Catalytic system.....Ma gândesc ca cineva s-a lovit de neplãcerea asta și as vrea sa știu cum a procedat la rezolvarea erorii..Unii recomanda schimbarea catalizatorului, alții curãțarea, am înțeles ca ar putea fi și sonda lambda la acest tip de eroare
MODEL: Astra 2016
MOTOR: B16XER
CODURI EROARE: P0420
Mașina am achizițonat-o la sfârșitul lui martie de la un parc auto din Otopeni..Nu pot spune ca m-am simțit ca intr-un adevãrat show-room, motiv pt care nici nu m-am întors la ei atunci când mi s-a aprins Chech Engine in bord dupã numai 10km..😏 In fine, am pus diagnoza și rezultatul a fost: P0420, Catalytic system.....Ma gândesc ca cineva s-a lovit de neplãcerea asta și as vrea sa știu cum a procedat la rezolvarea erorii..Unii recomanda schimbarea catalizatorului, alții curãțarea, am înțeles ca ar putea fi și sonda lambda la acest tip de eroare
MODEL: Astra 2016
MOTOR: B16XER
CODURI EROARE: P0420
urekee
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2016 b16xer
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Aug 2010
- Mesaj Privat
- iulian1971
- 7,067 mesaje
- din 21 Dec 2006