Urmeaza sa curat clapeta de acceleratie si sa duc si injectoarele la curatat . Ceea ce am observat este ca atunci cand este mai rece afara(dimineata la ora 3-4 motorul trage foarte bine) insa in timpul zilei cand e cald afara abia se misca masina, ma rog de ea. E posibil sa aiba vreo influenta asa de mare aerul cald?
Masina se manifesta in urmatorul fel : accelerez dar degeaba, turatia creste foarte foarte greu si masina abia se taraie .
Mentionez ca filtrul de aer e schimbat recent si admisia nu e modificata, e cea stock .Coduri de eroare nu are stocate in afara de 024-vss vehicle speed sensor(a inregistrat eroarea dupa ce s-a rupt cablul de la kilometraj pe care nu l-am schimbat inca-ceea ce e ciudat ca abia schimbasem unul cu 1luna jumate in urma 😢 )
Rog pe ce avizati sa-mi dea un sfat, daca mai e ceva in afara de ceea ce am scris pentru ca ieri m-a adus la disperare aceasta masinuta.
Later edit : In momentul in care motorul functioneaza normal, adica trage super bine, pedala de acceleratie se intareste .

Numai bine va doresc!