In primul rand imi cer scuze daca a fost deja deschis un topic pe aceasta tema dar eu caut de doua zile si nu gasesc nimic decat tutoriale despre scoatere nuci schimbatorului (cea de care apuci cand schimbi viteza).
Ca sa va fac un scurt istoric am vrut sa scot mansonul de la schimbatorul de viteza pentru ca era intr-o stare deplorabila si sa ii fac unul din piele la astra h-ul meu. In incercare de ai scoate nuca schimbatorului(dupa vizionarea unui tutorial si citirea unor pareri pe forum)am tras tare de nuca schimbatorului rotind usor stanga dreapta si facand asta am ramas cu schimbatorul in mana smulgandu-se din timonerie,de aici si problema mea, mi-sa rupt "bucsa din plastic" de prindere in timonerie(in podeaua masini,are un locas de plastic de intra schimbatorul + bucsa,cred rolul ei e sa tina tija fixa) am sunat la un magazin piese auto mi-au spus ca se vinde cu tot cu schimbator si costa 1300 de ron.
Intrebarea mea este daca aveti idee daca s-ar vinde separat sau daca stiti vreun centru de dezmembrari care ar vinde asa ceva sau daca a mai intampinat cineva problema asta si aputut s-o lipeasca si cum s-a comportat in timp,mentionez ca am sunat la 3 centre in Bucuresti si mi-au zis ca se vinde cu tot cu timonerie sau cu schimbator.
Atasez doua poze cu "bucsa" din plastic care s-a rupt.
ps:am lipit-o eu provizoriu pentru poze.
Multumesc anticipat si orice idee sau experienta cat de cat relevanta e binevenita.
Cod(uri) eroare:
----
Model: Astra H gtc
An fabricatie: 2006
Cod motor: (cod motor?)