black_soulwhite a scris:Intai sa te uiti la balamalele de pe stalp sa nu fie indoite , atuncia e mai nasol.Alta portiera clar din dezmembrari , si iei de pe asta piesele pentru transfer.Mufa se schimba , alta si carpita in portiera/stalp corect.De preferat cautat o mufa pereche , interioara cu tot cu cablaj , dar se poate si fara dupa cum am spus.Prinderea opritorului de pe stalp sa o verifici , acolo este o piulita interioara sudata prin punctare.Faci proba cu alta portiera , si nu trage de nimic pana o asezi in balamale.Nu ai ce tinichigerie sa mai faci acolo pentru ca este contorsionata , dar un carpaci ar lua banii sa te pacaleasca si sa rada de tine.Ideal este un garaj incalzit , asta nu ar fi timp de fineturi , se anunta -13 grade.
Multumesc de raspuns.
Am gasit la un parc de dezmembrari usa intreaga la culoarea masini, o s-o cumpar cu tot cu geam si macara si toate anexele, inclusiv opritor.
Intrebarea e daca mufa ce pleaca de la usa si merge spre bordul masinii e usor detasabila, ca nu mai stau sa carpesc si sa lipesc pe cea veche.
Nu am gasit informatii pe site despre asta, poate cu ocazia asta fac eu un tutorial.