Sam 18 Jul, 2020 10:18 pm
Nu este mare filosofie (cu asta sunt de acord) dar nu sunt de acord cu argumentele privind banii si timpul celor ce si-au luat scule si au consumat timp ca sa citeasca ce au scris altii mai inteligenti ca ei ,,pe international,,. Nu si-a luat nimeni scule sa traiasca din asta, si-au luat ca sa-si rotunjeasca veniturile si cred ca pe chestiunea asta s-au rotunjit veniturile okay (au amortizat sculele hardware+programele software cumparate sau descarcate free) in 14 ani de cand au aparut unitatile astea HU de Vectra C/Astra H. Nu de alta, dar ajunge cu preturile astea ridicole pentru un r*h*t de unitate radio-cd care, in comparatie cu ce se gaseste pe piata in 2020, e de-a dreptul din ,,ice-age,,, nu altfel.
Azi numai ce-am luat ,,bombardeaua,, de Blaupunkt CD 30 MP3 cu AUX 2007, de Luni incolo incepe chirurgia pe eeprom, citirea in programator, decodarea cu ce mi-am descarcat deja free de pe net, rescrierea lui, desperecherea de displayul cu care a fost imperecheat, imperecherea cu display-ul de pe masina mea + un tutorial. Pentru faptul ca am ajuns in situatie trebuie sa-i scriu si povestea, sa fie una cu happy-end astfel incat sa o poata intelege si altii ce sunt interesati de subiect. Nu de alta, dar daca suni la dezmembrari sa cumperi un CD 30 MP3 iti spune ca ti-l vinde cu display pentru ca costa mult (200lei) decodarea, imperecherea, etc.erea... adica toata povestea ce trebuie facuta si ca prefera sa ti-l vanda cu display ca sa nu mai ajungi la electronist. NU e normal sa platesti 300lei pe o ,,bombardea,, de CD 30 MP3 + BID in 2020 la care fara cod nu poti sa modifici nimic (ex. audioindex, or else), si nici daca il gasesti in dezmembrari fara display (display spart, sau defect din ,n, motives) sa-l iei cu 200lei iar apoi sa platesti alti 200lei pentru despere/reimpere/etc.ere... ca sa il poti pune pe masina doar pentru ca esti un tip A-Tehnic (sau neinformat, cazul meu cand am sunat sa intreb), sau 150lei pentru despere/reimpere/etc.ere... pe masina ta daca ai ceva habar de Informatica/Electronica (la nivel de hobby) ori esti doar un tip informat (ai citit ca se poate face si intelegi partial ce presupune schimbarea, deci 200lei ,,pret din voleu,, te va arunca efectiv pe spate si vei spune un ferm NU la banii astia).