- LNicusor610
- OP
- 2 mesaje
- din 01 Nov 2020
LNicusor610
- Mesaje scrise: 2
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Nov 2020
- Mesaj Privat
Va salut vin si eu cu o problema la o zafira b 1.9 150 cp , am schimbat 3 calculatoare de confort (panou de sigurante din spate) nici unul nu a mers mai mult de o luna si a aparut aceiasi problema pe electric stopurile spate flambeaza cand pun frana sau nu merg cand folosesc ceata ...stie cineva o solutie?
MODEL: Zafira 2006
MOTOR: 1.9 150 cp
MODEL: Zafira 2006
MOTOR: 1.9 150 cp
- ney
- 1,059 mesaje
- din 24 Aug 2010
- Astra 2014 A14NET
- Prahova
ney
- Mesaje scrise: 1,059
- Masina: Astra 2014 A14NET
- Cont inregistrat: 24 Aug 2010
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Mesaje scrise: 2,606
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jun 2019
- Mesaj Privat
Ar trebui sa dai mult mai multe detalii si cat mai exacte:
Care becuri functioneaza corect, care nu functioneaza corect, cum se manifesta exact? Ambele becuri (stanga / dreapta) se manifesta identic sau nu?
Celelalte functii ale REC functioneaza corect? Daca nu, care nu functioneaza corect si cum se manifesta?
A facut cineva o diagnoza corecta, sa citeasca starile existente si sa incerce actionarea becurilor din tester? Daca da, care au fost rezultatele?
Este cunoscuta o problema cu REC, fiind prea aproape de tabla exterioara, umiditatea din aer condenseaza si in REC si uneori apar probleme de oxidare, dar ... o luna este prea putin, nu cred ca asta ar fi problema la tine.
Care becuri functioneaza corect, care nu functioneaza corect, cum se manifesta exact? Ambele becuri (stanga / dreapta) se manifesta identic sau nu?
Celelalte functii ale REC functioneaza corect? Daca nu, care nu functioneaza corect si cum se manifesta?
A facut cineva o diagnoza corecta, sa citeasca starile existente si sa incerce actionarea becurilor din tester? Daca da, care au fost rezultatele?
Este cunoscuta o problema cu REC, fiind prea aproape de tabla exterioara, umiditatea din aer condenseaza si in REC si uneori apar probleme de oxidare, dar ... o luna este prea putin, nu cred ca asta ar fi problema la tine.
- LNicusor610
- OP
- 2 mesaje
- din 01 Nov 2020
LNicusor610
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 01 Nov 2020
- Mesaj Privat
- ney
- 1,059 mesaje
- din 24 Aug 2010