Am un Astra J 2018 1.4T, 34000 km. Sunt din București.
A aparut si la mine problema cu scârțâitul pedalei de ambreiaj, cred ca mai mult ca sigur bolțul e de vina. Am fost la service pt asta, dar bineînțeles ca atunci nu mai scârțâia si oricum au dat doar o tura prin curtea din spate la Radacini Iuliu Maniu.
In weekend am schimbat presurile cu tavitele de cauciuc si in timp ce aspiram, am vazut o picãturã de lichid de frana pe podea, o picatura acumulata pe partea de jos a bordului si pedala de ambreiaj stropita cu lichid de frânã.
La recomandarea lui Octavian Danciu am verificat lichidul de frana care parea a fi tot la locul lui.
Problema e cã scârțâie/chițãie la apasarea/debraierea pedalei si suspectez pompa sau vreo garniturã.
Mentionez ca pedala are cursa completã, debraiaza normal, nu "fura" de jos de tot si revine in pozitia inițialã, ca si pana acum si nu are joc pe orizontala. Nu am avut nici pedala moale.
Joi merg la service la Radacini Iuliu Maniu(masina inca mai are garantie 2 ani jumate).
Voi ati patit asta la masinile voastre? Sunt curios de rezolvare si mai ales sa nu invoce cine stie ce motiv sau aa imi spuna ca "asa fac toate, e ceva normal".
Mie nu mi se pare normal si imi fac griji sincer.
Va mulțumesc anticipat pentru rãspunsuri si daca am omis ceva, va rog sa îmi spuneți.
Zi buna!

MODEL: Astra 2018
MOTOR: A14NET