- StefanescuS
- OP
- 8 mesaje
- din 08 Dec 2012
- Meriva 2004 Z17DTH
- Prahova
StefanescuS
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Meriva 2004 Z17DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Dec 2012
- Mesaj Privat
Inchiderea centralizata face tac-tac-tac tac si a ramas un martor aprins in bord , iar sunetul de usa neinchisa este continuu. La stop , face tac-tac , se stinge martorul si imediat se aprinde si continua si sonor . Am cautat in cartea tehnica si martorul este de inchidere centralizata . Din cheie , se inchide , dar dupa ce face de 2-3 ori tac tac . Se deschide , dar tot tac tac tac . Daca poate cineva care a patit la fel sa ma ajute , ii multumesc .
MODEL: Meriva B
MOTOR: A17DTS 131Cp
PTermica
- Mesaje scrise: 4
- Cont inregistrat: 12 Dec 2021
- Mesaj Privat
PTermica
- Mesaje scrise: 4
- Cont inregistrat: 12 Dec 2021
- Mesaj Privat
Daca mai ai problema asta in continuare contacteaza-ma +4[cenzurat]
StefanescuS a scris:Inchiderea centralizata face tac-tac-tac tac si a ramas un martor aprins in bord , iar sunetul de usa neinchisa este continuu. La stop , face tac-tac , se stinge martorul si imediat se aprinde si continua si sonor . Am cautat in cartea tehnica si martorul este de inchidere centralizata . Din cheie , se inchide , dar dupa ce face de 2-3 ori tac tac . Se deschide , dar tot tac tac tac . Daca poate cineva care a patit la fel sa ma ajute , ii multumesc .
tase274
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Cont inregistrat: 08 Dec 2023
- Mesaj Privat
tase274
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Cont inregistrat: 08 Dec 2023
- Mesaj Privat
StefanescuS a scris:Inchiderea centralizata face tac-tac-tac tac si a ramas un martor aprins in bord , iar sunetul de usa neinchisa este continuu. La stop , face tac-tac , se stinge martorul si imediat se aprinde si continua si sonor . Am cautat in cartea tehnica si martorul este de inchidere centralizata . Din cheie , se inchide , dar dupa ce face de 2-3 ori tac tac . Se deschide , dar tot tac tac tac . Daca poate cineva care a patit la fel sa ma ajute , ii multumesc .
Cum ati rezolvat problema, intampin si eu aceeasi situatie. Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat