marius-opel a scris:daca nu slocalizezi releul respectiv le iei pe rand si le cureti usor lamelele si contactele din relee cu smirghel fin,,daca nu stii lasa un electrician sau electronist sa faca treaba asta,,e cel mai bun lucru,,sa nu strici ceva,.
Da...multumesc mult, am facut treaba asta, am scos pe rand pe fiecare, am dat-o cu spray de contact, dar intre timp incercam si funtionarea stergatoarelor, si, interesant ca, functionau la lipsa fiecaruia...inseamna ca nu se afla acolo releul respectiv. Dar pana la urma tot am dat de problema (se pare), acuma de cateva zile funtioneaza stergatoarele, si se pare ca problema era la fisa de contact...Masina am cumparat-o second, si desigur dupa cateva zile mi-am dat seama ca a fost lovita fata stanga... si sigur ca atunci a suferit si cutia respectiva cu sigurante si relee de mai sus. am desfacut aceea cutie, am dat cu spray de curatire, am reasezat fisa, am strans suruburile mai bine, si de atunci functioneaza totul normal...Asa e daca-ti iei masina lovita 😢. (dealtfel a meritat totusi achizitia, avea la bord, pe verificate, numai 23200 km, si in garantie de fabrica, si sunt multumita de ea...) .Merci inca odata de sfat...drumuri line.