Anzu
- Mesaje scrise: 92
- Masina: Astra 2018
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Mar 2018
- Mesaj Privat
Dupa fiecare ploaie sau spalare la spalatorie, daca deschid portbagajul, sunt surprins cata apa se strange in interiorul usii de portbagaj.... Apa aia nu are ce cauta acolo, in timp va provoca ruginirea usii dinspre interior...
Patiti si voi asa ceva? E un defect de design sau are a mea niste gauri de scurgere infundate din fabrica...?
MODEL: Astra 2018
Patiti si voi asa ceva? E un defect de design sau are a mea niste gauri de scurgere infundate din fabrica...?
m3thos
- Mesaje scrise: 87
- Masina: Astra 2016 B14XFT
- Cont inregistrat: 25 Feb 2008
- Mesaj Privat
- mariocb
- 1,055 mesaje
- din 14 Jun 2016
- Astra 2016 1,4 XFT
- Braila
mariocb
- Mesaje scrise: 1,055
- Masina: Astra 2016 1,4 XFT
- Cont inregistrat: 14 Jun 2016
- Mesaj Privat
Anzu a scris:Dupa fiecare ploaie sau spalare la spalatorie, daca deschid portbagajul, sunt surprins cata apa se strange in interiorul usii de portbagaj.... Apa aia nu are ce cauta acolo, in timp va provoca ruginirea usii dinspre interior...
Dupa o ploaie serioasa, cand deschid usa fata stanga se scurge un pic de apa ( la ochi, aprox.15-20 ml), la celelalte 3 nici macar o picatura....masina are 4 ani si se prezinta ca in prima zi. Incearca sa introduci in orificiile de scurgere un "soricel" de prindere/colier de plastic din material ceva mai dur , poate sunt infundate...apa se mai scurge si prin gaurile special capsate din chederele de pe usi.
Anzu
- Mesaje scrise: 92
- Masina: Astra 2018
- Cont inregistrat: 22 Mar 2018
- Mesaj Privat
- mariocb
- 1,055 mesaje
- din 14 Jun 2016
- Astra 2016 1,4 XFT
- Braila
mariocb