In Aprilie, am decis sa merg impreuna cu familia pana in Delta Dunarii (noi fiind din Oradea)... Ne-am urcat in masina toate bune si frumoase pana pe langa Bucuresti, unde, masina incepe sa piarda din viteza si sa mii se aprinda N luminite in bord. Trag pe dreapta ( opresc motorul, il las sa se raceasca cam 10 minute...) ii dau cheie iar, la fel nu acceleratie luminite'n bord...
Imi sun dealer-ul din Oradea care imi spune sa sun la numarul de la opel saa tracteze blablabla... Eu stiind ca am si tractatea activa (nu mi-a spus nimeni ca expirase)
Sun la Opel aia tot cu bla bla bla.. Eu clar, masina noua NERVI... Ajung in Bucuresti (unde dealer-ul de acolo un om de milioane a incercat sa ne ajute, sa ne continuam mini concediul spre Delta)... Dupa 3 zile primesc telefon ca, problema la bujii, ca am alimentat de la Lukoil.. (cauta un tap ispasitor)...
Dupa inca 2 zile merg sa predau masina care am primit-o la schimb.. Si sa aflu ca defapt problema la masina e in motor, o fisura una alta... Si ii zic ca, ok nici o problema garantie bla bla bla... DAR ca nu au masina cu care sa ma intorc la Oradea.. Si sa vorbesc cu o firma de inchirieri auto... Nici vorba... Tam tam am sunat avocatul ca pana la urma mi-au gasit o masina a 2a zi doar... Am plecat spre Oradea si Crossland'ul a ramas in Bucuresti pentru a schimba motorul cam 1 luna a durat desigur, cautau iar tap ispasitor si imi cereau facturi unde am facut revizia etc... Am venit dupa Crossland iar pana in Bucuresti.. Am luat masina, ajung in Oradea, ma mai plimb cu ea cam 1.saptamana, si iar imi scade viteza, engine fail, luminite'n bord...
Motorul avea undeva la 20.000 Km, IAR suna dealer-ul, nervi alea alea... Ca, a trebuit tot din buzunarul meu sa platesc si RAR'U pentru schimbare motor, cazari prin Bucuresti etc... Ultima data dupa ce a stat cam 1 saptamana jumate la Opel, am aflat ca cei din Buciresti nu stransese ceva bine la bujie.. (habar nu am ce, dar la gropi si cand turam motorul trepida si nu mai facea bine contact).
P. S. Imi cer scuze pentru ca am scris aproximativ toata povestea.
P. S. S. Ma bucur sa cunosc

MODEL: Crossland X 2020
MOTOR: 1.2 turbo 130Cp