Mar 18 Aug, 2020 9:02 pm
As zice fara sa gresesc ca alternatorul tau a functionat in conditii chiar bune (cu scut motor montat si ferit de apa), altfel nu mai vedeai nimic pe eticheta lui. As zice ca e un alternator HITACHI reconditionat complet cu piese aftermarket.
Acum, daca zici ca masina ta a venit cu alternator de 100A de fabrica, iar asta e de 110A, cineva a facut acest upgrade (voit, sau nevoit). In general, alternatorul asta se pune pe masini cu ,,quickheat,, de fabrica, functie care inghite multi amperi atunci cand este folosita pe timp de iarna.
Ca sa merg mai departe pe chestiune, in urma cu 4ani am mers la electrician pentru reconditionat cu exact acest tip de alternator. Nu era de pe masina mea, a fost pentru masina unui prieten, Astra H din 2005 cumparata de noua din Romania. Electricianul fiind prietenul meu.. mi-a zis direct ca nu exista in comert pe Romania o punte de diode aftermarket care sa reziste pe acest model de alternator de 110A mai mult de un an (cat e perioada de garantie pentru o piesa noua), asa ca mi-a propus sa-i schimb infasurarea, releul si puntea cu altele pentru 100A, ceea ce am si facut. Schimbarea a costat pe vremea aceea 580lei, cu tot cu manopera,. Acum... de atunci au trecut 4 ani... si probabil ca s-au mai schimbat lucrurile ca sa poti gasi pe RO o punte aftermarket care sa reziste pe acest alternator mai mult de 1 an, altfel clar nu va fi bine pentru tine. Incearca sa identifici ce punte de diode ai gasit in alternator si cumpara una fix la fel, din Romania sau in cel mai rau caz de pe eBay (daca pe altundeva nu gasesti).
Ultima modificare făcută de ahappyuser la Mar 18 Aug, 2020 9:12 pm