Mentionez din start ca sunt 0 barat la capitolul masini, chiar eram anti-masina personala (folosesc UBER la greu), insa in urma decesului tatalui meu in luna Octombrie a anului trecut, mi-au ramas in proprietate 3 masini, printre care si un Opel Astra H 2010 - 1.3 CDTI - diesel, astfel ca, de voie de nevoie, ca sa pot sa o conduc, am inceput deja scoala de soferi si totodata sa dau din coate pentru a incepe sa inteleg mai bine aceasta lume total straina mie.
Imi doresc foarte mult sa instalez un sistem de navigatie in partea superioara a bordului (am sa prezint o poza descriptiva). Am citit pe forumul dvs. si am inteles ca posed un GID cu consola CD30. Ei bine, in locul GID-ului, as vrea sa existe ecranul navigatiei (cu sau fara touchscreen). Am vazut cateva postari in acest sens, majoritatea do-it-yourself, care sunt peste cunostintele mele si nu as putea sa fac singur asa ceva..

Ce va rog este sa-mi spuneti daca exista un service in Bucuresti care ma poate ghida in a lua cea mai buna decizie si totodata in a monta toata aceasta nebunie (sau se poate si la reprezentante Opel?!). Tot ei sau poate dumneavoastra daca m-ar putea ghida la "piesele" ce trebuie cumparate, ar fi un real ajutor. Sunt constient de faptul ca acest lucru ma costa mai mult decat daca as face singur toata treaba, dar va rog sa intelegeti ca nu ma pricep - sunt mai mult "cu tastatura" decat "cu masinile" daca intelegeti ce vreau sa spun, asa ca imi voi asuma suma respectiva...
Va multumesc anticipat si va anunt de acum ca o sa aveti pe cap un copil mare, care s-ar putea sa puna tot felul de intrebari stupide, nefiind in cunostinta de cauza.
P.S. ma gandeam in timp ce reciteam cele scrise, sa informez ca am pe ea o baterie de 59 mAh - este necesara inlocuirea ei cu una mai puternica in aceleasi dimensiuni?
Tot respectul,
Horia
MODEL: Astra 2010
MOTOR: Z13DTH