Dum 12 Jul, 2020 9:37 am
Majoritatea amortizoarelor alea sunt cuplate la un compresor de aer, si in functie de greutatea pusa pe masina se mareste presiunea in ele sa mentina nivelul constant ,in afara de amortizor trebuiesc sistemul de furtune/tevi de plastic,conectori,compresor ,instalatie electrica.Am intalnit prima oara asemenea sistem pe un Volvo 240 break ,avea pur si simplu un manometru si un ventil ca de roata in portbagaj ,altele au senzor de inaltime montat pe puntea spate si nivelul este mentinut constant automat fara sa mai ai grija sa verifici nici o presiune.Sunt multe marci cu oferta de asieta automata spate echipament de origine ,Mercedes E klasse kombi, BMW seria 5 Touring ,etc care cel putin la nivel de principiu contine cam aceleasi piese ,in afara de cele cu suspensia fata/spate pneumatica ca de exemplu Audi Q 7 sau Range Rover .
Daca tu vrei o rezolvare mai ieftina poti incerca cu un set de arcuri mai dure,se gasesc la vanzatorii de piese care stiu mai mult decat sa caute intr-un catalog dupa datele masinii si atat,dezavantajul este ca fara greutate poate fi mai putin confortabila ,da pretul e de 7-10 ori mai mic si cred ca e totusi mai fiabil.