De cateva zile tot citesc diferitele topicuri legate de modelele Astra K si negasind nimic referitor la intrebarile mele, deschid acest topic.
Momentan locuiesc in Germania si dupa indelungi cautari, brainstorming-uri si vizualizari, m-am decis la achizitionarea unui Opel Astra K, 1.4 125CP, model 2019, 24.600 km.
Modelul pt piata germana( am cautat pe Ro dar iarasi nu am gasit - poate nu am cautat ce si cum trebuie) este INNOVATION. Nu stiu momentan coduri de motor fiindca nu am intrebat la reprezentanța de unde intentionez sa-l achizitionez.
Din ce am vazut pe aici pe forum, diferite modele vin cu motoare GM, altele de la PSA!?
Voi atașa la final cateva fotografii cu modelul expus, poate pentru unii vor fi mai relevante
Bon. In speranta ca nu m-am lungit prea tare, urmeaza imediat si intrebarile 😊
Cei de la reprezentanta imi ofera garantia OPEL pt inca 2 ani, plus garantia repr de inca 3 ani. Total 5.
Intrucat intentionez sa ma reintorc acasa peste aprox. 1 an jumatate vreau sa intreb:
1. Garanția de 2 ani e valabila pe intreg teritoriul UE? (inclusiv RO)
1.1Daca DA, atunci odata ajuns acasa trebuie sa inregistrez masina la o reprezentanta OPEL?
2. Pot beneficia de garantia extinsa OPEL RO?
3.Daca ma inregistrez pe aplicatia MyOpel germania, datele/detaliile se pastreaza automat si in aplicatia MyOpel Romania?
4.Aici in Germania platesc anual un abonament catre ADAC full. ( tractare, cazare in caz de nevoie, reparatie pe loc in cuantum de 200 euro, masina de schimb, etc)
Opel deține OnStar.
Pentru Romania si pentru Opel e deajuns acest abonament onstar sau ma pot gandi la prelungirea si pastrarea abonamentului ADAC din Germania odata intors acasa?
Multumesc anticipat si sper ca nu am fost prea lung in explicatii si intrebari.
Zi faina tuturor

MODEL: Astra 2019
MOTOR: 1.4 125Cp