Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra K
  • MCatalin491

• Mesaje scrise: 47
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 16 Aug 2019

• Mesaj Privat
Stie cineva dacã existã un senzor care calibreazã centrarea volanului? Am retapitat volanul si a rãmas strâmb dupa reinstalare desi volanul este perfect centrat pe linie dar dacã misc masina 50 m înainte volanul se duce la dreapta, chiar dacã îl las în centru volanul continuã sã meargã spre dreapta.. la viteze medii trebuie sã folosesc o usoarã fortã spre stângã pentru a tine masina dreaptã ... Am fãcut reglare la directie de 2 ori dar problema persistã ... toatã problemã provine de la scoaterea si reinstalarea volanului si nu pot întelege de ce ... este perfect centrat si alinierea a fost fãcutã de 2 ori cu volanul perfect drept si blocat

Skip ads

• vvede

• Mesaje scrise: 188
  • Cont inregistrat: 04 Jan 2007

• Mesaj Privat
Pentru ca atunci cand ai remontat volanul l-ai remontat stramb.
Mergi cu masina si vezi cum trebuie sa tii volanul pt a merge drept. Apoi opresti desfaci volanul si-i schimbi pozitia.
  • MCatalin491

• Mesaj Privat
Cum sa ii mai schimb pozitia? Nu se vede pe poza ca este montat exact pe linie? E montat corect...
  • Teitei

• Mesaje scrise: 138
  • Masina: Astra 2018
  • Cont inregistrat: 19 Apr 2018

• Mesaj Privat
Ar trebui sa mergi sa refaci geometria rotilor. Chiar daca volanul e montat stramb masina nu ar trebui sa traga stanga dreapta. Odata cu refacerea geometriei , iti vor "recentra" volanul.
  • MCatalin491

• Mesaj Privat
Reglarea directiei si geometria nu e acelas lucru? Am facut de 2 ori reglarea directiei
  • Teitei

• Mesaj Privat
Nu stiu exact ce inseamna reglarea directiei....
Ce ti-au zis dupa ce te-ai dus si a2a oara cu aceeasi problema?
banuiesc ca rotile sunt echilibrate si umflate corespunzator.
  • MCatalin491

• Mesaj Privat
pai mi-au blocat volanul cu boloboc pe mijloc sa fie drept, au pus laserul pe pozitia rotiilor si le-a reglat de sub masina, acolo de la suruburi, apareau valori verzi la toate pe calculator.. am iesit pe strada a fost exact la fel, m-am dus inapoi mi-au mai facut odata acelas lucru.. si a2a ora le-am zis sa vina cu mine la test drive sa vada cum face masina ca este exact la fel , au zis sa astept si nu ma mai bagau in seama vreo 20 min si am facut gura politicos fara injuraturi si mi-au dat banii inapoi dar eu tot cu problema nerezolvata am ramas...
  • Teitei

• Mesaj Privat
Eu as face in felul urmator pana la o refacere a geometriei intr-un service care stie ce sa faca:
as umfla roata de pe dreapta (ai zis ca trage dreapta) mai tare si as desumfla-o pe cea de pe stanga un pic.. ar trebui sa se echilibreze...
sau as schimba rotile de pe spate cu cele din fata (roata cu totul).
  • sicka

• Mesaje scrise: 250
  • Masina: Astra 2018 B16DTH
  • Cont inregistrat: 16 Apr 2018

• Mesaj Privat
Teitei a scris:as umfla roata de pe dreapta (ai zis ca trage dreapta) mai tare si as desumfla-o pe cea de pe stanga un pic.. ar trebui sa se echilibreze...
sau as schimba rotile de pe spate cu cele din fata (roata cu totul).

WOW! 😶

Cel mai bine mergi la alt service sa-ti faca o geometrie corecta.
  • MCatalin491

• Mesaj Privat
am rezolvat la alt service mai calumea, o reprezentanta

o mica corectura la reglarea directiei anterioare si problema identificata a fost din cauza cauciucului din dreapta.. s-a schimbat si nu mai trage nimic dreapta si volanul ramane drept
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra K

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR