- ALacramioarei
- OP
- 2 mesaje
- din 26 Dec 2019
ALacramioarei
- Mesaje scrise: 2
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Dec 2019
- Mesaj Privat
Salutare baieti!
Detin un Opel Zafira A si de curand am probleme cu antena radio.
Un nepot de al meu ia rupt antena originala (el stie cum) si apoi a pus o alta antena dar universala. Bineinteles ca nu sa potrivit la mufa de sub plafoniera si idiotul a taiat cablul pe care apoi la inadit cu cel al antenei universale.
Receptia FM este de ce-a mai proasta calitate. Acum, as dori sa schimb tot cablul de la antena la radio de la bord insa nu stiu cum trebuie procedat mai exact.
Vreau sa-i pun un cablu ca ce-l din poza, macar sa fie dintr-o bucata, fara inadituri pana voi gasi unul original Opel.
Stie cineva sa-mi explice ce si cum se procedeaza?
Multumesc!
MODEL: Opel Zafira A
Detin un Opel Zafira A si de curand am probleme cu antena radio.
Un nepot de al meu ia rupt antena originala (el stie cum) si apoi a pus o alta antena dar universala. Bineinteles ca nu sa potrivit la mufa de sub plafoniera si idiotul a taiat cablul pe care apoi la inadit cu cel al antenei universale.
Receptia FM este de ce-a mai proasta calitate. Acum, as dori sa schimb tot cablul de la antena la radio de la bord insa nu stiu cum trebuie procedat mai exact.
Vreau sa-i pun un cablu ca ce-l din poza, macar sa fie dintr-o bucata, fara inadituri pana voi gasi unul original Opel.
Stie cineva sa-mi explice ce si cum se procedeaza?
Multumesc!
MODEL: Opel Zafira A
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,465
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Status: Offline