BCostin
- Mesaje scrise: 1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Jun 2019
- Mesaj Privat
Buna ziua,
Am si eu un Opel Insignia din 2013 si din ianuarie am o problema la ea. A inceput atunci sa imi apara un indicator galben in bord si doua mesaje "Headlamp leveling malfunction" si "Service AFL".Am observat ca am farul din fata dreapta aburit si m-am gandit ca de acolo este cauza.Acum, cand acesta s-a dezaburit a inceput sa fie si mai enervant. Indicatorul nu mai sta complet aprins, se tot aprinde si stinge si in acel moment farurile se misca sus-jos.Lucrul asta se intampla la 2-3 secunde si a devenit foarte enervant.Asa ca am mers la reprezentata si mi-au spus ca trebuie sa inlocuiesc tot farul, ceea ce m-ar costa 80 milioane.A mai intalnit cineva problema asta sau aveti idee daca exista vreo varianta sa rezolv fara sa inlocuiesc tot farul?
MODEL: Opel Insignia
MOTOR: 2.0
Am si eu un Opel Insignia din 2013 si din ianuarie am o problema la ea. A inceput atunci sa imi apara un indicator galben in bord si doua mesaje "Headlamp leveling malfunction" si "Service AFL".Am observat ca am farul din fata dreapta aburit si m-am gandit ca de acolo este cauza.Acum, cand acesta s-a dezaburit a inceput sa fie si mai enervant. Indicatorul nu mai sta complet aprins, se tot aprinde si stinge si in acel moment farurile se misca sus-jos.Lucrul asta se intampla la 2-3 secunde si a devenit foarte enervant.Asa ca am mers la reprezentata si mi-au spus ca trebuie sa inlocuiesc tot farul, ceea ce m-ar costa 80 milioane.A mai intalnit cineva problema asta sau aveti idee daca exista vreo varianta sa rezolv fara sa inlocuiesc tot farul?
MODEL: Opel Insignia
MOTOR: 2.0
big_electro61- Suspendat
- 4,492 mesaje
- din 24 Oct 2008
- Astra 2008 Z13DTH
- Alta tara
big_electro61- Mesaje scrise: 4,492
- Masina: Astra 2008 Z13DTH
- Cont inregistrat: 24 Oct 2008
- Mesaj Privat
Te-ai gandit ca e posibil ca problema sa nu fie in far...?! Daca problema ar fi intr-un far,s-ar misca sus/jos doar farul cu problema...! Un amarat de contact imperfect,pe sistemul de control al nivelului(inaltimea) farurilor,poate genera efecte nedorite,dar e nevoie de meserias sa-l caute si sa-l gaseasca...!
- dan costea
- **
- 383 mesaje
- din 25 Nov 2010
- Astra 2008 x14xep
- Galati
dan costea
- Mesaje scrise: 383
- Masina: Astra 2008 x14xep
- Cont inregistrat: 25 Nov 2010
- Mesaj Privat